Dziennie mogę dodać tylko dwie kontrybucje i już przy trzeciej wyskakuje komunikat, że:
Dzienny limit dodawania został przekroczony.
Dlaczego taki jest mały limit dodawania kontrybucji?
Wszyscy mogą tylko po dwie dziennie kontrybucje dodawać? czy tylko ja? a może, to do czegoś zależy?
W momencie, gdy ktoś nauczy się korzystać z wyszukiwarki jest zniesiony limit na niego i może dodawać bez żadnych ograniczeń.
Wow, tego się niespodziewałem.
Mój poprzedni post miał oznaczać, że twoje pytanie zostało zadane już tyle razy, że wystarczy poczekać dwa dni i na pewno ktoś zada je jeszcze kilka razy. Więc zamiast tworzyć zbędny temat, wpisz swoje pytanie do wyszukiwarki na forum.
Nie czuj się wyróżniony. Limity są dla ludzi, a są po to, żeby kolejki miały koniec.
A tak ogólnie nie mogę z tej riposty XD
Limity są po to by kolejki oczekiwania wynosiły 2 godziny, zamiast 2 lat. Czy to tak trudno jest ruszyć mózgiem i się czegoś domyśleć???
Bzdury opowiadasz, albo przesadzasz :(
Jeszcze nigdy tak krotko nie czekałem 2 godziny, tylko nawet około 4 dni czekałem na akceptacje.
Są, ale jak Ci coś sprawdzimy po kilku minutach / godzinach, to możesz dodać następne materiały, więc tj by ich nie było :)
Limity limitami, ale dzisiaj ukradli mi konrybucję. Zupełny brak kultury.
Czekam sobie grzecznie aż dodadzą film do bazy, aby dodać resztę info, a tu patrzę, że ktoś już bezczelnie te informacje dodał. W dodatku korzystając z moich źródeł, które podałam w kontrze. Źródła ogólnodostępne, spoko. Ale takie zachowanie jest niegodne użytkownika filmwebu. A już w szczególności weryfikatora, jeśli to on( ona) się tego dopuścił
Heh, zabawne są takie sytuacje, też mi się to kiedyś zdarzyło - trzeba podchodzić do tego z większym dystansem :)
Uzupełniam właśnie filmografię jednej aktorki, bo są bardzo duże braki. Szkoda, że dziennie mogę dodać tylko jeden film do jej filmografii. W tej chwili w kolejce na przejrzenie czeka 7 dodanych przeze mnie filmów, pierwszy sprzed 10 dni. No ale rozumiem, pewnie macie sporo roboty i dlatego to tyle trwa. Ciekaw jestem, jak wy to sprawdzacie, czy tylko na podstawie podanego przeze mnie źródła, czy sprawdzacie u samego producenta?
Super, zostałeś tematowym archeologiem. Oczywiście że korzystają z twoich źródeł, a co myślałeś że dzwonią do Wajdy?
Pytam, bo w przypadku niektórych mniej znanych filmów ciężko znaleźć informacje w internecie. Żeby to zweryfikować, musieliby ten film kupić i przeczytać informację na pudełku, a jedyne źródło, jakie mogę dodać, to Wikipedia. Tak jest na przykład z dubbingiem pani Beaty Wyrąbkiewicz w filmach Barbie, nie ma żadnego wiarygodnego źródła.
Długo się zwykle czeka na sprawdzenie? Już mija 20 dni, odkąd dodałem pierwszy film do sprawdzenia, a pełna lista to już 11 filmów.
Niektórzy już mają 700 a nie narzekają...to jest jak z patrzeniem w pracy na zegarek, im częściej to robisz tym bardziej się dłuży.
No rozumiem. Uzupełniam w tej chwili filmografię jednej aktorki, która jest mocno nieaktualna. Te 11 filmów, które dodałem, są tylko do niej. A codziennie dodaję kolejny, więc w sumie może być ze 30.
Szkoda tylko, że to tak długo trwa. Obsady dosłownie błagają o bardziej sumienną weryfikację. 133 dni to jednak kawał czasu.