weryfikatorzy odrzucają np. plakat /bo za słaba jakość/ a później sami dodają ten sam plakat?
nie, praktycznie... trzy razy mnie to spotkało, w sumie mam to w czterech literach bo nie zbieram żadnych punktów ni zasług, ale to deprymuje dalsze działania.
Jesteś pewien, że dodawane były z tego konta i na FW? Śladu po takich przypadkach nie widać u Ciebie od 2008 roku.
Kontrybucje odrzucone:
8 stycznia 2015
28 września 2012
23 września 2012
6 stycznia 2010
16 lipca 2009
W przypadku żadnej z nich nie widać by weryfikator dodał plakat.
słuchaj ja nie będę nic udowadniał, bo jak pisałem mam to.... ale jak się dokładnie przyjrzysz to rozszyfrujesz że moje plakaty zostawały odrzucane a trochę później były dodawane te same plakaty.
np.
Behind the Planet of the Apes
Koszmarne polowanie
Jedna kontrybucja była z 2009, druga z 2012 roku. I teraz masz refleksję, że dodał je weryfikator?
Popatrz na listę współtworzących przy filmie. Widzisz nick sprawdzającego weryfikatora i 2 punkty?
czego ty nie rozumiesz?
dodaję trzy plakaty, najlepsze jakie są w sieci, są odrzucone - trudno, ale patrzę pół roku później są na FW, to są te same plakaty bo miałem je na HDD i sprawdziłem: te same uszkodzenia i ta sama jakość....
później dorzucam plakat do koszmarnego polowania, sytuacja ta sama....
dobra nieistotne..... zapomnij.
Super. I dodając dwa do dwóch, wyszło, że weryfikator odrzucił i następnie dodał.
Tylko gdzie są punkty za dodanie plakatu do bazy? W zestawieniu współtworzących ich nie ma, ale wszystko się zgadza.
A możesz sprawdzić kto dodał plakat do tego filmu i kiedy była dokładnie zrobiona ta kontrybucja (data i godzina)? http://www.filmweb.pl/film/Mythica%3A+The+Darkspore-2015-731370
Chodzi mi o ten pierwszy główny plakat. (bez tych naklejek 16)
Jedna z osób, które mają więcej niż 1 punkt z tej listy
http://www.filmweb.pl/film/Mythica%3A+The+Darkspore-2015-731370/contributors
Tyle to ja wiem. Po prostu raz miałam tu dziwną sytuację. Uzupełniałam ten film. I plakat został mi odrzucony z tekstem, że większy czeka w kolejce. Zdziwiłam się, bo to był film z tych co to się ludzie na nich nie rzucają, więc poszłam sprawdzić. I nie znalazłam kontrybucji z takim plakatem. Natomiast plakat później magicznie pojawił się w bazie. Dlatego zapytałam kiedy była ta kontra z lepszym plakatem zrobiona. Oczywiście tego weryfikatora wśród dodających nie było i nie ma, dlatego tematu nie drążyłam, niemniej dziwi mnie ta sytuacja.
Nie ma możliwości sprawdzenia. Za dużo czasu upłynęło. W przypadku osób sporo dodających kontrybucje w archiwum spadają z listy.
Moim zdaniem większy plakat, który mamy obecnie w bazie czekał w kolejce po Twojej kontrybucji. W takim przypadku weryfikator go wybrał i zatwierdził. Twój został odrzucony z komentarzem. Po zapisaniu przez system kontra trafiła do archiwum i przestała być widoczna przy filmie, a plakat pojawił się w galerii.
Pomyślałam to samo tylko, że system zapisuje do archiwum w nocy. Poza tym moja kontra czekała na zapis, więc ta druga też powinna. A jej nie było. Gdyby zaś od razu (bo bywa i tak) tamta kontra została zarchiwizowana, to plakat by się pojawił od razu, bo wtedy dane od razu są wyświetlane na stronie, a jego tez nie było. Taka dziwność mnie spotkała. Ale jak nie możesz sprawdzić to trudno. Byłam tylko ciekawa. Możliwe, że to sam filmweb nawalił.
Dodam tylko, że nie chodziło mi o Ciebie, tzn. nie Ty mi odrzuciłaś tą kontrę. Do Twojej pracy nigdy nie miałam zastrzeżeń, choć odrzutów to mi trochę zrobiłaś :).
Mała poprawka. Kontrybucja po odrzuceniu zaraz przestaje być widoczna na liście przy filmie. Jeżeli obie były sprawdzone i została tylko jedna to nie była to Twoja. Na nocny zapis czekała ta druga.
Więc swoją widziałam u siebie w oczekujących do zapisu, ale do tego plakatu kontrybucji przy filmie nie było na bank. Kilka razy to sprawdzałam. Ani plakatu, ani kontry. Chyba, że sobie ktoś dodał w nocy (tego dnia co mi odrzucono) i zaraz ktoś inny mu zaakceptował po czym system zrobił codzienny zapis. Dlatego chciałam poznać dokładną datę z godziną zrobienia tej kontry.