Do Jerzego Z. : Czy Ty człowieku masz 20 czy 50 lat ( jak 50 to chyba ciut niedojrzałyś intelektualnie chyba, ale na to jeszcze czas...) bo na Twej stronie wśród ulubionych ż a d n y c h dojrzałych filmów nie widzę... Niech żyją Śreki , Sztór i Sex-Misie... /// Chęę
hee, heę ../// pozdrO

he, he
Niewybredne te Twoje komentarze. Istnieje taka stara zasada mówiąca żeby usępować durniom i chamom, co niniejszym czynię. Dla zasady pozdrawiam i polecam abyś przeglądał od czasu do czasu zasady pisowni polskiej. Niewiele ci to pewnie da ale spróbować warto.

użytkownik usunięty
Jerzy_Zemla

dzieciuch z ciebie chyba...
I te młodziaki mają z ciebie brać wzór ? - Jak nie widzisz , że se jaja robię? Panie JÓrku : ja to sobie te Byłendy dla zabawy robię... Głównie głÓÓÓpki życiowe na ortografię, tu czy w Onecie przygadują... ( twa poprzednia i inne twe wypowiedzi też nie są bez Błenduf)

no i dobrze dla przeciw a nawet za
To myślę że już między nami zgoda. Tak szczrze to mój list do Ciebie taż był pisany bez przekonania że akurat ja mam 100% racji. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Jerzy_Zemla

Zgoda...
Zgoda. I sorry , że nie jestem tak aktywny w tym portalu jak Ty ; albowiem, interesuję się nie tylko, ani nawet głównie filmem, czy postaciami z filmu, ale też i inymi rzeczami oraz prozą życia ... Pozdrawiam...