Witam, jako użytkownik państwa zacnej strony mam kilka patentów na uczynienie jej zacniejszą.

1. Powiedzmy, że chcę przejrzeć listę filmów brytyjskich. Wchodzę więc do bazy filmów, wybieram Wielką Brytanię i większość filmów, które się pojawiają to produkcje amerykańskie nakręcone w kooperacji z Brytyjczykami. Dobre byłoby wprowadzenie systemu podobnego do tego w gatunkach na profilu, gdzie są opcje "zawierające wszystkie" i "przynajmniej jeden".

2. Załóżmy, iż chcę zobaczyć ranking najlepiej ocenianych polskich aktorów. W sekcji "Baza osób kina" znajdują się opcje wyboru płci, czy zawodu, ale brakuje narodowości.

3. Da się oceniać programy telewizyjne (miło, że rozwijacie stronę). Tylko że nie ma na profilu osobnej zakładki dla nich, żeby w ogóle wejść w główną bazę programów, trzeba najpierw odwiedzić bazę filmów lub seriali.

4. Można na stałe ustawić stronę startową ("Mój Filmweb", strona główna), aczkolwiek z każdym ponownym wejściem na "Mój Filmweb" aktywność znajomych jest ustawiona na "pokaż wszystko". Czasami żeby obejrzeć oceny innych trza to zmienić na "ocenione tytuły", albo przewijać oceny ról opatrzone zdjęciami kilka razy większymi niż plakaty filmów.

Pozdrawiam i życzę dobrego.

MisterTornister

I jakoś nikt nie jest zainteresowany :/
Swoją drogą mnie to również denerwuje.

MisterTornister

Podpisuję się pod:

1. Chcę oglądnąć tylko film z danego kraju, taki w którym nie brała udział zagranica (szczególnie USA). A ja chcę np, obejrzeć czysto Hiszpański film, a nie jakąś koprodukcję.

2. Wyszukiwanie po narodowości ułatwiło by poszukiwanie osób. Spróbuj pan znaleźć Kim-ów pochodzenia koreńskiego a nie ludzi z całego świata jak Kim Basinger

3