Witam
Miałbym propozycje, która moim zdaniem ułatwiła by życie wielu użytkownikom. Propozycja to tak jak w tytule tematu dodanie filtrów do zakładki "Chce zobaczyć". Dokładnie tych samych filtrów z których możemy skorzystać w zakładce "Obejrzane". Oczywiście zamiast naszej oceny, byłaby ocena filmu z Filmweb. Widziałem, ze dużo osób ma bardzo dużo dodanych pozycji do "Chce zobaczyć". Wyszukiwanie w tej chwili filmu o konkretnym gatunku, kraju pochodzenia, roku premiery czy ocenie jaką film ma na Filmweb, jest bardzo czasochłonne.
Pisałem jakiś czas do administratorów strony, pomysł był pozytywnie przyjęty, ale do dnia dzisiejszego nie zostało to wprowadzone. Może jak by więcej osób wyraziło chęć wzbogacenia strony o taką funkcjonalność, filtry te zostały by dodane.
Podpisujcie się w tym temacie jeśli chcielibyście, żeby coś takiego na Filmweb powstało.
Pozdrawiam
Andrew
Od mojej propozycji minęło już prawie 2 lata, a filtrów jak nie ma tak nie ma w zakładce "Chcę zobaczyć" :) Nie wiem czy mój post zostanie jeszcze przez kogoś przeczytany, ale jeśli tak i byłby to ktoś z administracji, to bardzo bym prosił o wypowiedzenie się w tej kwestii. Niby z linku, który zamieścił Yammamoto wynikało, że będzie coś takiego wprowadzone, a mimo upływu czasu nadal nic. Przejrzałem właśnie przed chwilą wszystkie opcje profilu z nadzieją, że może tą funkcjonalność trzeba wybrać/włączyć, ale niestety nic nie znalazłem :/.