W obsadzie filmu klikam + i wpisuję imię i nazwisko itd. potem sprawdzam i pojawia się foto aktora oraz napis: "Ten element już istnieje w bazie" i nic nie mogę zrobić. Co dalej, co robię nie tak?
Uściślam- zrobiłam kilka prób i okazało się, że do obsady np. Klanu można dodać aktora ze zdjęciem, po prostu po wpisaniu np. Mel Gibson i kliknięciu "sprawdź" pojawia się wybór 3 możliwości (najwidoczniej jest 3 Gibsonów...? ale pomińmy to), wybieram jednego z nich (tego z Walecznego serca) i wyskakuje jego foto, klikam ponownie "sprawdź" i mam komunikat: "w porządku".
Gdy zaś chcę dodać do obsady Klanu np. Jan Nowacki po tych samych czynnościach otrzymuję komunikat:"Ten element już istnieje w bazie" a to dlatego, że ta osoba nie ma zdjęcia tylko puste okienko ... po kilku próbach z innymi osobami które mają i nie mają foto to się potwierdza w 100%- o co chodzi???
Dasz linka do filmu? Z obsadami akurat nigdy nie miałam problemów technicznych. I nie wydaje mi się żeby to miało cokolwiek wspólnego ze zdjęciem lub jego brakiem :)
Masz rację! Nigdy nie "wchodziłam w tę szufladkę" :) nie zwracałam na nią uwagi, mea culpa. Dzięki!
Po prostu trochę się poirytowałam i przesadziłam... przepraszam za zamieszanie.
Nie bardzo wiem o co chodzi, bo wczoraj i dzisiaj zresztą też jako Twój komentarz wyświetlają mi się dwie kropki, stąd mój poprzedni komentarz, a w powiadomieniu na mailu zobaczyłam dzisiaj komentarz o treści: "Akceptowali ale mialem odrzut kontry ".
Generalnie chodzi mi o to, że w serialach aktorzy, których można zakwalifikować pod tą profesją w kontrze wahają się od 1 do kilku na sezon, większość dodaje się pod profesją "gościnnie", dlatego nie rozumiem jak 777temida może dodawać obsady i mieć je akceptowane skoro nie wiedziała o istnieniu takiej profesji.