Co sadzicie o dziale typu "szukam filmu" w wiekszosci tematow czy to horror czy film ktos opisuje film ktory kiedys tam ogladal i niepamieta tytuly. Mozna by stworzyc specjalny dzial, a dla tego kto wiedzial by o jaki film chodzi dostawal by punkty.

igor_94

Jak pisałam: są tematy, a nie "jest dział".

Paskwalina

Tak, ale ludzie i tak wolą zakładać osobne tematy, bo nie widzą tego^ tematu z zapytaniami, albo liczą na większe prawdopodobieństwo, że ktoś im pomoże z odnalezieniu filmu, gdyż więcej osób zobaczy ich temat.

Paskwalina

Ten pomysł jest jak najbardziej trafiony. Czyż nie lepiej zebrać wszysto do jednego worka, aniżeli bełtać się w setkach tysięcy tematów typu "a ja szukam takiego filmu, gdzie...". Mówisz o pisaniu do adminów, zatem napisz o poparciu dla tego pomysłu, co wskóra jego kreator, jeśli tylko on wyśle taką ideę. Ja też napiszę do jakiegoś admina w tej sprawie, ale pamiętajmy, że tylko w grupie siła.

MichiBuba

Pomysł bardzo fajny, ale chyba niezbyt wielu ludzi się na to napaliło, a by było fajnie, bo by nie było takiego bałaganu w dziale filmy. ;)

wilczekstepowy

Trudno oponować, gdyby to był Facebook, to zalajkowałbym Twoje wszystkie wypowiedzi pod tym tematem :)

użytkownik usunięty
igor_94

Proponuję dodać do forum bazę osób, które jęczą, że szukają filmu a gdy otrzymują odp. nie umieją powiedzieć "dziękuję":.

Ja zawsze mówię dziękuję. :)

użytkownik usunięty
wilczekstepowy

Oczywiście to jest sarkazm. Nie proponuję tego na serio tylko zwracam uwagę na fakt.

ok

Wiem. Ale właśnie przed chwilą zwróciłem uwagę na pewien fakt na forum napi projekt, że jest tam topic dotyczący jednie podziękowań dla osób tłumaczących filmy. Na filmweb też by można było coś takiego utworzyć. ;)