Niektórzy mają 0 punktów a są zapisani w współtworzonych może mi to ktoś wyjaśnić ?

Ruben_fw

W większości to administratorzy, którzy coś zmieniali na stronie, np. usuwali zdjęcia aktora by inni użytkownicy mogli dodać nowe (lepszej jakości, czy bardziej aktualne).

Kate_Bennet

A za usunięcie zdjęcia nie przyznają punktów?

Ruben_fw

Nie.

Kate_Bennet

A jak ktoś coś doda a potem ta informacja zostanie skasowana, to punkty są odejmowane temu co dodał?

Belief

Nie. Nawet jak usuną cały film lub osobę, to tracisz je tylko ze współtworzonych, punkty raz przyznane zawsze zostają.

Kate_Bennet

Właśnie o te punkty przy współtworzonych mi chodziło. W takim razie osoby które mają zero, to mogą być ci których informacje zostały usunięte lub poprawione.

Belief

Mówię o współtworzonych w zakładce materiały w twoim profilu, a nie w profilu filmu czy osoby. Masz materiały, a w nich zakładki dodane filmy/seriale/gry. Usuną z bazy film to ci się liczba (bo masz tam podaną jakąś ilość filmów do których dodawałaś materiały) współtworzonych na twoim profilu zmniejszy o ten skasowany film. Usuwanie/poprawianie danych przy filmie czy osobie nie powoduje utraty punktów przez użytkownika, który kiedyś dodał tą błędną informację. Tak jak pisałam 0 to głównie poprawki ze strony redakcji lub administracji. Tu masz przykład http://www.filmweb.pl/person/Bárbara+Mori-142304/contributors
Wizarrd kasował zdjęcie, które było tam poprzednio i dlatego ma 0 punktów.

Kate_Bennet

Ok dzięki za odpowiedź.

Belief

Zauważyliście że zniknęły oceny postać w niektórych serialach czy tylko ja nam ten problem ?

Ruben_fw

Mi w ogóle od jakiegoś czasu chyba giną oceny. Wchodzę na film a tam brak oceny a dałabym sobie głowę uciąć, że oceniałam. Inni też zgłaszali podobne problemy.

Byleby im się dobrze reklamy wyświetlały.

Belief

A jak ustawić gif jako awatar żeby obrazek się ruszył ? Niemal nie się porusza a jak wklejam to nic nie drgnie.