Kilka dni temu obejrzałam film i oceniłam film. Ocena i komentarz są widoczne na stronie filmu, ale sam film nie wyświetla mi się w zakładce "ostatnio obejrzane". Próbowałam odświeżać, usuwać ocenę i znów dodawać, i nic. Od tego czasu obejrzałam i oceniłam kilka filmów i wszystkie są w zakładne "ostatnio obejrzane" na moim profilu, tylko ten jeden nie. Jakiś pomysł, co z tym zrobić?

anilachim_a

Spróbuj ocenić coś innego (potem możesz ocenę usunąć). Powinien wtedy się pojawić. Ten problem występował tygodniami przy wprowadzeniu lajków. Widzę, że coraz więcej błędów z tamtego okresu zaczyna powracać. Znowu coś kombinują ;/

Belief

Oceniłam już kilka filmów i pojawiają się w 'ostatnio obejrzanych'. Przy tym jednym usunęłam ocenę i oceniłam ponownie i dalej go nie ma.

anilachim_a

Usuwanie oceny i ocenianie ponownie mi nigdy nic nie dało. Ale doprecyzujmy. Oceniłaś ten film, on się nie pojawił w obejrzanych, potem oceniłaś inne produkcje i nadal go nie było widać? Czy oceniłaś go, potem ocenę mu usunęłaś, następnie oceniłaś inne produkcje i próbowałaś w końcu ocenić jeszcze raz ten film ponownie?

Co byś nie zrobiła to i tak tylko sztuczka a błędu tym sposobem nie naprawisz. Takimi sprawami zajmuje się http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd Z nim się spróbuj skontaktować. Albo napisz na pomoc@filmweb.pl

Belief

Próbowałam na oba opisane sposoby. Na pomoc pisałam, ale bez odpowiedzi.