Nie uważacie, że ta latarnia morska symbolizująca niby brak danych do wyświetlenia w profilu osoby jest mocno infantylna, to raz, a dwa wprowadza w błąd i jest bardzo nie na miejscu, ponieważ latarnie są kojarzone jako symbol poprawy bezpieczeństwa i miały rozświecać mroki nocy, więc ktoś na FW powinien dostać pałę (dawniej dwóję) za taki nietrafiony pomysł, aby brak treści do wyświetlenia oznaczyć przedmiotem od wieków wskazującym żeglarzom drogę!
Kurczaczki piekę prima sort, jędrne w środku, nadziane owocami i bakaliami, z ziołową chrupiącą skórką pełną pysznych przypraw :))
Parę razy mi się zdarzyło i to nawet po kilka godzin, ale tak albo na biurku, albo na fotelu, czy nawet ze dwa razy na kilku krzesłach... mordęga i masakra dla starych gnatów ;)
Raz też nawet byłem taki "przemęczony" pracą ;p że na tej podłodze się walnąłem na jakiś papierach i gazetach, ale to już był hardcore.
ZSGifMan
- masz racje, ale to walka z wiatrakami. Wbij sobie do głowy 100 razy, że ludzie pracujący nad funkcjonalnością filmweba są zupełnie oderwani od rzeczywistości, głusi na wszelkie uwagi oraz mają niezachwianą wiarę w nieomylność swoich poczynań. To taki trochę matrix.
Już to nawet miałem "wbite" do głowy, ale specjalnie na tę prośbę wbijam sobie kolejny raz ;p
A działania i motywacje zarówno zarządu filmweba jak i jego twórców jest tak mocno niezrozumiałe jak zasada działania perpetuum mobile! Niby teoretycznie nie ma prawa działać z takim nastawieniem, olewką, pogardą, a jednak się kręci i to całkiem chyba dobrze...
Ta pogarda dla użytkowników wynika z jednego: bo mogą sobie na nią pozwolić mając status MONOPOLISTY. Idą na łatwiznę umysłową i etyczną. Dlatego tak ważna jest KONKURENCYJNOŚĆ w różnych dziedzinach nie tylko w gospodarce.
Już nawet myślałem, aby na patronite kilku użytkowników założyło projekt do stworzenia konkurencji dla FW. Ja (ale też myślę, że wiele ludzi z filmweb'a zwłaszcza po ostatniej 'dobrej zmianie') chętnie zostanę patronem takiego przedsięwzięcia.
Tak znam ten portal, ale kiedyś wyglądał on jakby był tworzony przez 1 osobą i to tak od weekendu. Jednak jak teraz na niego wszedłem to ŁAŁ - ale się zmienił! Nie do poznania. Dzięki! Zakładam konto i zobaczę jak tam z funkcjonalnością. Przydałaby się też skrypt przenoszący dane ocen z FW na FDB. Gdzieś widziałem skrypt eksportujący dane z FW do eksela, zatem może warto też zrobić odwrotną operacje ale na FDB. Pozdrawiam!
Mam małą prośbę, bo wiadomo, że zmieniam konta jak szalony, ale pisz/mów o/do mnie henry ok? Z góry dzięki.
Heh... No nie ma sprawy, ale:
1. muszę wiedzieć, że Ty to Ty (no wiem, tym razem wiedziałem)
2. nie w takiej sytuacji jak wyżej, bo Kyle by nie wiedział o kim piszę przecież. :)
Ciekawe jak z przenoszeniem kilku(nastu) tysięcy pozycji i mam na myśli tak około 6k/12k pozycji filmy i seriale na osoby kina?
A co do funkcjonalności, to co nieco opisałem różnice między FW a FDB:
http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D