Naprawdę tak ciężko to naprawić? Wkurza mnie to niesamowicie. Zróbcie z tym coś wreszcie.

litwosxd

Wyczyść ciasteczka i sprawdź, czy problem dalej występuje.

PotC_Fan

Sprawdzę, ale nie jestem pierwszym który się na to skarży. W każdym razie dzięki jeśli to zadziała.

litwosxd

Jakiś tydzień temu poznikało mi kilkanaście ocen filmów z profilu JEDNEGO aktora. Czyszczenie ciasteczek szybko załatwiło sprawę. Pomogło w Twoim przypadku?

PotC_Fan

Ciężko mi sprawdzić, bo mi te filmy znikają losowo, często wchodzę na stronę jakiegoś filmu który na bank oceniłem a tam pustka. Kiedyś myślałem, że może to jakiś problem tylko u mnie, ale jakiś czas temu przeczytałem jakąś rozmowę gdzie grupka ludzi się na to skarżyła. Teraz znowu odkryłem brak kilku ocen i się wkurzyłem, stąd temat. W każdym razie nie sprawdzę tak od razu czy twój sposób zadziałał, no bo musiałbym otwierać strony wszystkich filmów jakie oceniłem.

litwosxd

Ach, no ale przecież mogę obserwować ilość ocenionych filmów. Dobra, to zobaczymy, jak coś się zmieni to się odezwę :)

użytkownik usunięty
PotC_Fan

A jak się czyści te ciasteczka bo ja nie wiem ?

google nie boli, i nie mówię tego złośliwie, ale ciasteczka usuwa się w ustawieniach przeglądarki, co oznacza, że procedura czyszczenia uzależniona jest to od używanej przeglądarki...

użytkownik usunięty
Herushingu

No właśnie szukałem w google i nie znalazłem takiej opcji jak napisali w mojej przeglądarce ( Google Chrome)

Menu -> ustawienia -> pokaż ustawienia zaawansowane -> zakładka: prywatność -> ustawienia treści lub wyczyść dane przeglądania i zaznaczyć w nowym oknie "Pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek" i wyczyścić dane przeglądarki :)

użytkownik usunięty
Herushingu

EE to ja tak się nie bawie, bo jak wezme wyczyśc dane przeglądarki to mi wszystkie ulubione strony usunie itd. Już raz tak kiedyś robiłem, myślałem że może jakoś inaczej się da wyczyścić te ciasteczka .