Witam:)
W zakładce filmy pojawia się ładny wykres słupkowy. Ile i jakie oceny dałem filmom. Bardzo podoba mi się ten pomysł lecz nie podoba mi się, że dodawane są tam również filmy krótkometrażowe. Krótki metraż rządzi się swoimi prawami i ocenia się go, w moim odczuciu, w innych kategoriach niż film pełnometrażowy.
I tu moje pytania. Czy odczuwacie podobnie? Może warto byłoby to rozdzielić? I najważniejsze - czy administracji filmwebu zrobi coś z tym?
Administracja nic nie zrobi, bo oni nawet błędów nie poprawiają, ani nie dodają rzeczy o które proszą *wszyscy* od lat.
A co do pomysłu, to w moim odczuciu szorty ocenia się dokładnie tak samo jak pełny metraż i nie widzę żadnej potrzeby takiego rozróżniania.
Ja również sądzę że krótkometrażówki powinno oceniać się tak samo jak filmy pełnometrażowe. Przecież i jedno i drugie to sztuka, a nawet czasami sztuka skondensowana jest bardziej wartościowa.
Widzę, że jestem osamotniony w swoim pomyślę:( Nie ma więc co liczyć, że administracja coś z tym zrobi skoro innym forumowiczom to nie przeszkadza. Ehhh... będę musiał jakoś sobie z tym poradzić.