Firefox nie odtwarza żadnych filmów na filmwebie od paru tygodni ale dopiero teraz zaczęło mnie to naprawdę irytować. Tam gdzie powinny być filmy wyświetla się tylko czarne pole. Sytuacja wygląda tak:
-windows 7 świeżo po czystej instalacji
-firefox w najnowszym stabilnym wydaniu, świeżo zainstalowany, bez żadnego gmerania pod maską (typu zmienianie ustawień w about:config)
-zainstalowane 4 dodatki: adblock plus, adblock plus pop-up addon, session manager, video downloadhelper. Ich wyłączenie nic nie daje (za to banery reklamowe nigdy nie mają problemów z wczytywaniem...)
-czyszczenie pamięci podręcznej i ciasteczek nic nie daje
-2 aktywne wtyczki: PDF-XChange Viewer i Shockwave Flash, obie aktualne. Bez różnicy czy flash działa w trybie chronionym czy nie, i tak nie wyświetlają się filmy
-problem nie występuje na żadnej innej stronie, problem nie występuje także na mobilnej wersji filmwebu
-Filmweb działa na IE i firefoxie włączonym w trybie awaryjnym, ale ja się nie znam więc nie wiem co oprócz dodatków jest wyłączane w trybie awaryjnym (jak już wspomniałem samo pozbycie się dodatków nie pomaga)
Jakieś sugestie?
Dzięki ziom :) miałem dokładnie ten sam problem,juz nawet Quicktima zainstalowałem bo tylko tej jednej wtyki nie miałem i byłem pewny ze to przez to ,ale nic to nie dało,wiec wywaliłem ja od razu bo zbedna,a tu o to śledzenie sie rozchodziło ehh ,teraz wszystko gra, nawet wyszukiwarka ruszyła szacun i pozdro :)