Znowu jakieś paskudne zmiany w layoucie? Kiedy można się spodziewać rozwalenia wszystkiego już doszczętnie?

nikike

Specjalnie dla ciebie zrobią różowe gwiazdki.

neo_angin

Nie przepadam za różowym.

nikike

Tak, tak.

neo_angin

Tak.

nikike

HE!

neo_angin

co jak co ale akurat ta zmiana jest fatalna. Niby wszystko po staremu ale wygląda to bardzo nieprofesjonalnie, nie wiem na co komu wprowadzanie zmian które zaniżają poziom wizualny strony zamiast go podwyższać.

Kalenz

Ja się zastanawiam po cholerę awek obok gwiazdek.

neo_angin

A więc po to byś ocenił film w swoim profilu a nie kolegi:P hehe

WujekChu1ek

Wygoda dla multikonciarzy ;)

neo_angin

A jak:P hehe

nikike

A możesz mi napisać co tam znowu pozmieniali? U mnie jeszcze nie ma zmian i jestem ciekawa co tym razem zastanę przy którymś logowaniu.

malami132

Wejdź sobie na stronę jakiegoś filmu. Gwiazdki przy ocenach znajomych zostały "pogrubione", a okienko oceniania poszarzyli(kontrastowo do obramowania które wciąż jest czarne, nie wiem jaki w tym sens), dowalili avatar i też te dziwaczne pogrubione gwiazdki, a oko przy "chcę obejrzeć" wygląda trochę przerażająco xD. Do tego oceny aktorów są w formie malutkich gwiazdek wewnątrz kółek.

nikike

To nowe oko wygląda niepokojąco.

ginger_girl

Bo to oko Saurona:P Wszystko wie i wszystko widzi:P

nikike

Oooo jaaaa!!!...ale ekstra!...gwiazdki są bardziej zaokrąglone i są takie grubsze linie przy serduszku...łooooo!!!

Nie bardzo wiem na co komu potrzebne takie zmiany, jedne co robią to wkurzają innych użytkowników przyzwyczajonych do dawnego wyglądu.
Czasami gdy się zamyśle pod rozgwieżdżonym niebem chłodną nocą ze łzą w oku wspominam "kiedyś szata graficzna filmwebu była ładniejsza" i gdy przelatuje spadająca gwiazda to wypowiadam życzenie "filmwebie wróć"...
...a on nie wraca.

nikike

Nie wiem po co ten avek przy ocenie filmu przecież jak jestem zalogowany to i tak widze swój awatar.

Ruben_fw

Widocznie Gortych jest narcyzem

nikike

Ja już mam w ogóle gdzieś co oni tu zmieniają po tym jak wyrzucili do śmieci dwa wielkie plusy tej strony- stary czerwony wygląd i kokpit. Czego nie zmienią, gorzej już być nie może.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Heung_Chul_Choi

nie spamuj mnie tu

nikike

A rzeczy potrzebnych czyli filtrów w "chcę obejrzeć" jak nie było tak nie ma.We wszystkim należy jednak szukać pozytywów czyli w tym przypadku im gorsze będą zmiany tym człowiek będzie mniej tu przesiadywał i dzięki temu nie będzie się uzależniał od internatu i nie będzie sobie psuł wzroku dlatego wszystkim wprowadzającym debilne zmiany szczerze DZIĘKUJĘ !

Znawca kina

Ech... ile wchodzę w "chcę obejrzeć" szlag mnie trafia, że się nie da posortować np. gatunkami.

nikike

Dajcie sobie siana. Przecież przy każdej zmianie się wściekacie tak samo, jak jest lepiej, jak jest gorzej i jak prawie nie ma różnicy. Przecież to niewielka zmiana, nic się nie stało poza tym, że jest trochę bardziej przejrzyście. A tu hejty jakby serio wszystko stanęło nagle na głowie.
Dla was pewnie najlepszym layoutem był ten sprzed 17 lat, nie?

DejwM

17 lat temu to jeszcze nikika na świecie nie było

użytkownik usunięty
nikike

zajmują się bzdurami a powiadomienie o przychodzących wiadomościach jest w dalszym ciągu popsute że odczytuję je z opóznieniem...

Teraz na żółtym tle słabo widać oceny znajomych z boku beznadziejna zmiana.

nikike

Jak zobaczyłam te urocze, zaokrąglone gwiazdki przy ocenie filmu, to skojarzyło mi się z kreskówkami dla maluchów XD Może filmweb szykuje się na falę młodszych użytkowników.

Koszmarek, ale można przeżyć.

nikike

A ile osób stąd uciekło. Jak spadła aktywność użytkowników...

nikike

Teraz wszyscy będą narzekać na nowy wygląd, ale za jakiś nikogo to nie będzie ruszać.

Laki_Lou

Bo ludzie nie mają siły na narzekanie skoro wiedzą że administracja i tak to ma w d xD

Laki_Lou

Ludzie przyzwyczajają się do zmian, po za tym jak filmweb powie że taki wygląd jest dobry to tak ma być. Zdanie użytkowników jest nieistotne.

nikike

Kij tam, ja pierwszy raz od blisko 9-10 miesięcy widzę na swym profilu ocenę filmu, który właśnie oceniłem (wcześniej pojawiały się dopiero po kilku dniach/tygodniach), więc na zmiany profilowe narzekać nie będę :)