Czemu przy kontrybucjach do gier nie ma opcji dodania gatunku?

Olaf

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Gatunki+gier,2601046
To jedna z zagadek Wszechświata, jak np. czemu w Australii ludzie nie spadają, skoro są do góry nogami? ;)

Fangorn

Aha czyli tak jak myślałem taki stan rzeczy wynika z nieudolności tych miernot zajmujących się tym upadającym portalem.
Ale nowe ikonki i kółka zamiast prostokącików przy awatarch są!!!!!

Olaf

No jak to, przecież kółka zamiast prostokącików to priorytet!

Olaf

Kiedyś było teraz ni ma...

Olaf

http://www.filmweb.pl/videogame/The+Walking+Dead%3A+Season+Two-2013-695571/contr ibute/genres

Do adresu gry dodaj /contribute/genres. Po prostu jest to ukryte i nie każdy o tym wie.

użytkownik usunięty
TAURI_3

A taki post jak Twój ma szansę zostać wykasowany, bo zdradzanie tajemnic nic jest tu mile widziane.

użytkownik usunięty

*nie jest tu mile widziane. :-)

Czemu to niby tajemnica?? Pffft co za bzdura, taka tajemnica żeby zwykli userzy nie wiedzieli o tym by pazerne świnie się nachapały.

Ta "tajemnica" została wyjawiona już 16 lutego i jakoś nikt nie kasuje...TAURI_3 po prostu nie czyta innych postów tylko traci czas na dublowanie.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Gatunki+gier,2601046

Last_Ronin

Oczywiście, że nie mam czasu na dogłębne czytanie całego forum. Akurat trafiłem na ten post to pomogłem. Sam miałem ten problem jak w grudniu dodawałem gry.

TAURI_3

To nie jest "dogłębne czytanie". Jest temat, pod nim odpowiedz, nic odkrywczego. Nie trzeba wertować miliona postów. Stąd właśnie biorą się miliony dubli "szukam filmu".

Last_Ronin

To miej te pretensje do autora tematu a nie do mnie. Sam nie wpadłem na tamten temat.

TAURI_3

Polecam więc powielanie odpowiedzi w każdym temacie "szukam filmu" najlepiej zaraz po tym jak ktoś poda prawidłowy film. Ja tylko pilnuję praw autorskich :P
To nie jad, to zwykła ślina, czasem pluje jak gadam, więc nie masz się o co martwić. Najpierw znajdujemy potem piszemy, nie na odwrót, w taki sposób sobie można wszystko wymyślić...choć całkiem możliwe że do gatunków filmowych był taki temat, ten sposób nie jest jakąś tajemnicą.

Last_Ronin

W datku twój temat też jest dublem, więc nie pluj jadem. Teraz nie mogę tego za bardzo znaleźć dzięki wspaniałej wyszukiwarce na Filmwebie ale podobny temat był już poruszany chyba w 2010 roku.

TAURI_3

A na cholerę to ukrywać? Nie rozśmieszajcie mnie. Po prostu przez swoją nieudolność zapomnieli to ustawić, a wiadomo, że na zrobienie ważnych rzeczy dają sobie, jak to zwykle bywa, od pół roku do nigdy, średnio parę lat. Zajęci są w tym czasie spowalnianiem serwera i naprawdę "ważnym" rzeczami, jak np. ikonki funkcyjne, kółka w awatarach i szereg innych zbędnych pierdół interesujących jedynie gimbazjalną część użytkowników.

Olaf

A i zapomniałem dodać: zajęci są jeszcze usuwaniem dobrze funkcjonujących opcji (vide "seriale, które oglądam").

użytkownik usunięty
Olaf

W filmach tak samo. Przy Gwiezdnych Wojnach nadal widnieje sci-fi zamiast fantasy a gatunków brak. I jak tu zaradzić?