Witam. Można wiedzieć co się dzieje z kontrybucjami? Prawie 3 miesiące trzeba w tej chwili czekać na zaakceptowanie nowego tytułu, ponad 2 miesiące na obsadę. Co prawda inne elementy zostały podgonione, ale zawsze coś musi być dodawane szybciej, żeby coś miało spore zaległości. Dlaczego tak jest? Nie można zatrudnić jeszcze kilku czy kilkunastu weryfikatorów? Czy to są specjalnie wyselekcjonowane osoby, które muszą mieć lata doświadczenia w dodawaniu kontrybucji, żeby dołączyć do tego zacnego grona? Trochę to dziwne, że Filmweb tak bardzo chce się rozwijać pod kątem większej bazy, a problem niebotycznych kolejek w kontrybucjach trwa już kilka lat odkąd sięgam pamięcią.
Nie wszystkie kolejki są tak wielkie jak wyglądają bo czasem licznik się zacina na jakiejś dacie jak w przypadku osób. Mnie ciekawi czy plakaty do osób stoją rzeczywiście na 4 grudnia bo jeśli tak to sobie z moim plakatem jeszcze poczekam.
Faktycznie pierwsza kontrybucja z kolejki ma datę 4 grudnia. Przez kilka dni z powodów technicznych była wyłączona weryfikacja plakatów do osób i filmów.
To raczej wyjątki, że daty kolejek się nie zgadzają. Zresztą kolejki do obsady zawsze są spore i wloką się w tyle. Zarys fabuły dodałem równo 3 miechy temu i dalej stoi. Podobnie ma się sprawa z nowo dodawanymi filmami czy grami, czyli najbardziej podstawowymi elementami. Dziwi mnie czemu tak się dzieje i chciałbym poznać choć część odpowiedzi na swoje pytania, które mnie nurtują.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Op%C3%B3%C5%BAnienia+w+akceptacji+ nowych+tytu%C5%82%C3%B3w,2283323
Kolejka z plakatami osób ma 6 dni. To dużo? Podobnie jest z plotami.
Na pewno piszesz o zarysie a nie opisie?
Co do kolejek - żeby były krótsze to poproszę o podawanie dobrych źródeł :)