'Premiery" na stronach z torrentami się nie liczą, oficjalną ma 6 września.
http://www.dvdsreleasedates.com/movies/8050/hard-target-2
:)
Może w tym przypadku masz rację, ale ja już nie raz musiałem czekać 2-3 miesiące po premierze żeby móc ocenić. Rozumiem że jakaś ciekawostka, plakat nr.25, nawet obsada muszą odczekać w kolejce ale daty premier filmów które już premierę miały powinny być dodawane bez kolejki. Ostatnio czekam już parę tygodni żeby ocenić film, a najlepsze w tym jest to że są już dane z box office a nadal nie ma daty premiery. Brak słów.
W tych zwykłych przypadkach, widziałem tu kiedyś taki temat. Gdzie ludzie wpisywali jaki film miał premierę i werowie je odblokowywali.
pora się pogodzić z faktem, że filmweb stracił racje bytu, bo to zwykłe nieporozumienie, by średnio co czwarty obejrzany film nie dało się ocenić, lub w ogóle nie było go w bazie, bo kontrybucja z tytułem czeka na akceptacje długimi miesiącami, by następnie data premiery czekała drugie tyle.
Niekiedy filmy mające premierę na początku roku nie da się jeszcze ocenić, bo kontrapozycja z datami czeka w kolejce, lub jej zwyczajnie nie ma, i oczywiście można ją dodać, ale oznacza to czekanie kilku miesięcy na możliwość ocenienia danego filmu. WTF? I to jest serwis filmowy?
Osobiście powoli przenoszę oceny na imdb... takie realia.