Też macie taki problem, że od jakiegoś już czasu ( w moim przypadku, to już będzie parę godzin) nie przychodzą powiadomienia mailowe ?
Pytam się, bo nie wiem czy mam problem ze skrzynką, czy to problem FW

chemas

Ja od wczoraj nie dostaje maili a pytalam tez sie innych..nie jestes z tym sam:-P

nina2001

o, dalej nie mam, już sprawdzałem czy mi wp numeru nie zrobiła i zaczęła przerzucać te maile do jakiejś innej zakładki, ale nie. Zły jestem, bo się przyzwyczaiłem do mailowych powiadomień, asystent FW mnie denerwuje

chemas

Ja też się do nich przyzwyczaiłam, bardzo wygodna opcja:-) no cóż pewnie trzeba będzie cierpliwie czekać.

nina2001

mam nadzieję, że wróci tak jak było :)

chemas

Oby:)

chemas

U mnie też przestały przychodzić maile. Mam nadzieję, że samo się cofnie jak i samo zaistniało. Kiedyś już była taka sytuacja.

Larii

była była, ale chyba krócej trwała, ostatni mail jaki mam, to kurier z Popieleckim chyba z 16 czerwca, no ale przyszedł na moją skrzynkę wczoraj przed wieczorem

chemas

mój ostatni też jest z 16 czerwca

Larii

nagle wszystko gra :)
https://www.youtube.com/watch?v=W4VpE-0zitU
akurat tego słucham, jak nie pasuje, to op..ol i okej :)

chemas

Ja również już od kilku dni nie dostaje powiadomień na mail.

Sokrates

Ja od wczoraj wieczór

chemas

Dziwne,u mnie wszystko gra(co raczej regułą nie jest).

ramsay2

no właśnie, u mnie regułą zawsze były spóznienia i to czasami spore, ale nigdy taka przerwa

chemas

U mnie też były ale odpukać na razie nie ma.

ramsay2

no mam, ale dowaliło, ponad tysiąc, ale nic to przeglądam sonie słuchając:
https://www.youtube.com/watch?v=lktihmbqcTc

chemas

Dobre.

ramsay2

no, fajna luzacka kapelka, warto się zagłębić

chemas

Możliwe też, że ma znaczenie gdzie mamy założone maile. W moim przypadku gmail, i już od kilku dni nie mam powiadomień.

Sokrates

ja ma na wp

chemas

Ja mam w Interii, a ostatni był 16 czerwca o 12.34.
Potem już nic...

Montago

no właśnie 16 czerwca, co prawda dostałem go 17tego, ale mam wysłanego 16