http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/565244-Wyb%C3%B3r+koloru+t%C5%82a+na+now ych+stronach+Filmwebu
Mi się zmieniło od razu, Tylko czemu jak wybieram kolor biały to wszędzie sie zmienia a kolor mojego profilu dalej jest szary, moim zdaniem też się powinien zmienić.
Już mi się to udało zmienić. Na profilu nic się nie dzieje. Ogólnie blado wypadła ta zmiana.
'Kolorki'... :D Cała masa. Żółty, zielony, turkusowy, karmin, fuksja, błękit... Co wybrać? :D
Dlaczego usunęli coś tak genialnego jak kokpit ? Tam miałem wszystko - rekomendacje, co warto zobaczyć w tv, newsy i co najważniejsze widziałem kiedy wychodzą nowe odcinki seriali...
To jest bezczelność i strzał w pysk każdego użytkownika portalu. Redakcyjne buractwo, inaczej tego nie można opisać. Chamsko olano tyle głosów o pozostawienie kokpitu...
Co oznacza w zaistniałej sytuacji: filmweb chce, by użytkownicy odinstalowali adblocka, a użytkownicy mają to w nosie.
Witam, zmieniłem link w zakładce FW na strone główną. Do dzisiejszego przedpołudnia miałem na oldDashboard.
Jestem wqurwiony, że pomimo tylu apeli i próśb o pozostawienie starego kokpitu, administracja filmwebu pokazała, że ma głęboko w doopie opinie użytkowników. Na osłodę, zamiast starego kokpitu, dostaliśmy wybór aż trzech kolorów tła, które i tak nie poprawiają czytelności strony. Brawo filmweb! Kolejny raz pokazaliście jak bardzo liczycie się ze zdaniem użytkowników serwisu...Szkoda słów...
Ciekawe ile osób będzie teraz korzystać z tego waszego goownianego "Mojego Filmwebu". Założę się, że niewielu. Ja w każdym razie na pewno nie...
Jak "Powiadomienia" i informacje z asystenta sprawdzam i zeruję na bieżąco (codzień ok. 23), tak przy "moim filmwebie" licznik nabił mi już 1647 powiadomień, których nie mam zamiaru sprawdzać (mimo że wcześniej lubiłem zaglądać na aktywność znajomych) Ciekawe przy jakiej ilości grafika zacznie się rozjeżdżać. :]
mi naliczyło ponad 12000 ale później samo zmalało do 4000+. Teraz kompletnie znikło przez to że oldDasboard linkuje do Mój filmweb i powiadomienia się wyzerowały.
NO TO TUTAJ TRZEBA TERAZ POSPAMOWAĆ
http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/565244-Wyb%C3%B3r+koloru+t%C5%82a+na+now ych+stronach+Filmwebu
Brak takiego przejrzystego i przyjaznego gadżetu jak kokpit to wielka strata... Komu on przeszkadzał? Po co go usuwać, w dodatku dla całkowicie nieprzejrzystego i pomieszanego "tego czegoś" co nazywa się Mój filmweb.
śmieszni są jest jakiś portal filmowy gdzie można zaimportować oceny z filmweba ? tego badziewia nie idzie ogarnąć.
chętnie się przeniosę.
Biały, jasnoszary, szary........ HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, leżę i nie wstaję :D Czy ich graficy naprawdę ukończyli tylko podstawówkę? Oto dowód jak łatwo zarobić w internecie, nie musisz umieć nic, pewnie po znajomości się wcisnęli. Całym tym portalem zarządza jakaś grupa z wykształceniem podstawowym, którzy ogólnie z kierunkiem Informatyki mają tyle wspólnego co pies z grą na fortepianie. Zajmijcie się panowie normalną pracą i się nie ośmieszajcie dalej :D:D:D