Tak z ciekawości to lokalizacja jeszcze wróci czy to już tak na stałe bez niej zostanie?
Pewnie kiedyś jeszcze wróci...Awaria z czteroelementowym "chcę zobaczyć" też trwała długo.
IP nie będzie już prezentowane w profilu użytkownika. Swoją drogą, nie ma to nic wspólnego z filmem, i nie ma potrzeby aby to zmieniać..... .
Avatar i opis pod nim też nie muszą mieć z filmem wiele wspólnego, tak samo jak to co znajduje się na blogach użytkowników a mimo to są pozostawione w spokoju. Mnie na przykład podobało się widzieć twoją lokalizację, bo była taka nietypowa. A tak na poważnie to skąd wiesz, że nie wróci?
Ale w opisach i blogach można napisać jakie filmy się lubi, gatunek, swoje opinnie na ich temat.... W sumie, przyznam że chyba z 3 osoby odnalazłem z FW na FB po ich nazwisku i..... po tym że widziałem gdzie mieszkają, to tak z ciekawości...;) Nie wiem jak u innych, ale moje lokalizacje były niebywale dokładne, więc, czasami mogła koleżanka spojrzeć na moje "wycieczki" ;) A tak na poważnie, to od Xzara.