Nie czepiam się ani nic ;) Wiem, że ludzie są zajęci, ale mnie ciekawi ile czasu może trwać weryfikacja?
Kilka dni temu dodałam biografię dwóch aktorów i z dwa tygodnie temu obsadę itd do serialu i jak na razie echo. A ten serial chciałabym "rozwijać" dalej, zdjęcia itd.
No i tak się zastanawiam ile to może trwać?
jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz :) a wg mnie mówisz baaardzo słusznie, to mój pogląd o filmwebie obróci się o 180 stopni :OOO
Jak to jest możliwe, że na dodanie nowego filmu do bazy trzeba czekać tyle miesięcy? Przez to nie mogę dodać pozostałych elementów. Kiedyś nowy tytuł miał priorytet i na drugi dzień można było uzupełnić o dodatkowe dane. Dlaczego w takim razie nie można dodać filmu od razu razem z opisem, gatunkiem, obsadą itd?
Mnie bardziej intryguje, jak rozwiązany jest problem dublowania się nowych filmów i seriali w kontrybucjach.
Bardzo prosto. Dajmy na to oboje dodajemy za IMDb nowy tytuł. Ty dodałaś go wczoraj, a ja chcę dodać dzisiaj i gdy nacisnę "sprawdź" przy kontrybucji to otrzymam komunikat, że ten element jest już dodany i czeka na akceptację. Czy jakoś tak :)