Dodałem kontrybucję plakatu do filmu Goście, goście III: Rewolucja. Plakat czeka na weryfikację. W międzyczasie ktoś z adminów dodał ten sam plakat i ustawił jako główny. Wiem, że moja kontrybucja zostanie odrzucona (ponieważ zdubluje plakat już zapisany). Jak mogę ją edytować lub usunąć? Kiedyś nie było problemu, teraz nie widzę takiej opcji.

alol

nadal po wejściu w stosowną kontrybucje powinieneś mieć na dole opcje zapisz i usuń, gdyby jednak były niewidoczne to warto sprawdzić w innej przeglądarce, bo powinny tam być...

Herushingu

Próbowałem w Google Chrome i Internet Explorer. Na obu nie działa.

alol

Dziwnie, w Operze działa bez zarzutu.

fredaser

Ale tylko z tą jedną kontrybucją mam problem. Resztę mogę edytować i usuwać.
http://www.filmweb.pl/film/Go%C5%9Bcie%2C+go%C5%9Bcie+III%3A+Rewolucja-2016-6710 14/contribute/posters/4864924/1

alol

Hmm, może z tym ma do czynienia ten zapis, że filmweb automatycznie sprawdził tę kontrybucję 27 października. Też tak mam przy niektórych kontrybucjach, a wcale nie zostały dodane do bazy.

fredaser

"Za każdym razem, gdy któraś z Waszych kontrybucji zostanie automatycznie zaakceptowana, dodatkowo pięć innych kontrybucji tego samego typu zostanie zablokowanych i trafi do kolejki na uprzywilejowanej pozycji. Inaczej mówiąc, tych pięć zablokowanych kontrybucji zostanie sprawdzonych przez weryfikatorów szybciej niż wynikałoby to z obecnego stanu kolejki.
Aby mieć szansę na ponowną automatyczną weryfikację, odpowiednia liczb Waszych kontrybucji musi zostać sprawdzona ręcznie przez weryfikatorów."

To nie są kontrybucje sprawdzone. Zostały wybrane losowo przez system do zablokowania i sprawdzenia przez weryfikatora. Użytkownik nie może ich edytować ani kasować.

Dwukwiat

Ale to bez sensu, szczególnie że kolejki są i tak długie... Przykład: W zeszłym tygodniu pewien serial miał premierę, upłynął już ten tydzień, zatem postanowiłem poprawić kontry z obsadami, bo zapewne na imdb zaktualizowano już wszystkie dane.

Ale niestety nie jestem w stanie tego zrobić, bo jedna z nich została zablokowana 24 października, i gdy dojdzie do jej weryfikacji to zapewne zostanie odrzucona, bo zawiera nieaktualne dane, mimo że na dzień 24 prawdopodobnie były jeszcze aktualne - serial miał premierę 28 października + kila dni na zaktualizowanie danych na imdb. Ten system jest bezsensu...

Dwukwiat

Dziękuję za uświadomienie :)

alol

Skasowałem Twoją kontrybucję.

Autsajder

Dziękuję