Witam mam wśród znajomych pewną osobę, którą chciałbym skasować, ale nie potrafię tego zrobić. Kiedyś w ten sposób skasowałem z listy swoich znajomych nieprzyjemnego typa. Jak mogę to zrobić, pomóżcie!
Wejdź w zakładkę "Znajomi" na swoim profilu. Dalej - "Lista znajomych". Następnie - "Zarządzaj". Po prawej stronie masz takie znaczki "X" - klikasz na nie przy znajomych, których chcesz usunąć.
Tak też zrobiłem ale nadal np widzę tę osobę jako "ocena znajomych" przy jakiś filmie, lub na własnym profilu.. dlaczego? :)
1. Mogłeś wykonać coś nie tak;
2. System mógł nie odnotować tej zmiany (trzeba próbować do skutku);
3. Zmiana będzie widoczna jutro (z niewiadomych nikomu, ale częstych na FW powodów :-)
Mam to samo, i jest to denerwujące, doszedłeś jak usunąć kogoś takiego, żeby nie wyświetlał się już przy filmach?
Trzeba zaakceptować aplikację google analitycs. Wnerwiające to na filmwebie, ale niektóre funkcje nie działają bez tego (jak np. pisanie na forum w mojej przeglądarce...). Mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi.
Witaj głosie z przeszłości. U nas powoli dobiega już końca rok 2016 i dalej nie działa jak powinno. ;)
To już działa i jest ok. Problem w tym, że jeśli niechciany znajomy jest również gustopodobnym to i tak widzi naszą aktywność na Filmwebie i tego chyba nie da się zablokować.
Czy ktoś z szanownego grona ludzi odpowiedzialnych za portal Filmweb odpowie na pytanie "dlaczego zakładka 'zarządzaj' nie chodzi" czy macie nadal wyjeb*ne?
U mnie był ten sam problem. Nie było zakładki ZARZĄDZAJ i nie mogłam pisać na forum. Tak było w Chrome. Zmieniłam na Mozillę i wszystko jest ok. :)) Może niektórym z was to pomoże. :)
Zabawne, że ktoś piszący w taki sposób jest autorem tematu w którym płaczliwe prosi o zbanowanie rzekomego "trolla".
Nie będę się wdawał z tobą w dyskusje bo widzę ze poziom gimnazjum reprezentujesz. Pozdrawiam trollu.