Witam mam wśród znajomych pewną osobę, którą chciałbym skasować, ale nie potrafię tego zrobić. Kiedyś w ten sposób skasowałem z listy swoich znajomych nieprzyjemnego typa. Jak mogę to zrobić, pomóżcie!

ThePanB

Wejdź w zakładkę "Znajomi" na swoim profilu. Dalej - "Lista znajomych". Następnie - "Zarządzaj". Po prawej stronie masz takie znaczki "X" - klikasz na nie przy znajomych, których chcesz usunąć.

patkot28

Tak też zrobiłem ale nadal np widzę tę osobę jako "ocena znajomych" przy jakiś filmie, lub na własnym profilu.. dlaczego? :)

park3r

1. Mogłeś wykonać coś nie tak;
2. System mógł nie odnotować tej zmiany (trzeba próbować do skutku);
3. Zmiana będzie widoczna jutro (z niewiadomych nikomu, ale częstych na FW powodów :-)

patkot28

Witam - mam problem z zakładką "Zarządzaj". Otóż kilkam tam, i nic się nie pojawia :/

użytkownik usunięty
wik699

No właśnie mam ten sam problem.

ja tez

adryanusz_88

ja również

aasicaa31

Już działa.

park3r

Mam to samo, i jest to denerwujące, doszedłeś jak usunąć kogoś takiego, żeby nie wyświetlał się już przy filmach?

patkot28

Dochodzę do „Listy znajomych” i dalej nie ma już „Zarządzaj” – coś się zmieniło?

karlolek91

Zapewne chwilowy błąd.

karlolek91

Trzeba zaakceptować aplikację google analitycs. Wnerwiające to na filmwebie, ale niektóre funkcje nie działają bez tego (jak np. pisanie na forum w mojej przeglądarce...). Mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi.

blanacz

Witaj głosie z przeszłości. U nas powoli dobiega już końca rok 2016 i dalej nie działa jak powinno. ;)

patkot28

To już działa i jest ok. Problem w tym, że jeśli niechciany znajomy jest również gustopodobnym to i tak widzi naszą aktywność na Filmwebie i tego chyba nie da się zablokować.

patkot28

działa ;)

użytkownik usunięty
ThePanB

Czy ktoś z szanownego grona ludzi odpowiedzialnych za portal Filmweb odpowie na pytanie "dlaczego zakładka 'zarządzaj' nie chodzi" czy macie nadal wyjeb*ne?

Chyba mają wyjeb*ne, mi też dalej nie chodzi.

Szalony_Krasnolud

i dalej nie działa

margrete

żenada. też mam puste.

Iwi_3

dokładnie, nadal echo :<

ThePanB

również zgłaszam podobny problem. sprawdzałem w kilku przeglądarkach - wszędzie to samo.

ThePanB

a myślałem , że to tylko u mnie nie działa :) prosimy o szybkie rozwiązanie problemu!

ThePanB

Bądźcie tak dobrzy i naprawcie tą cholerną zakładkę.

użytkownik usunięty
misterkowalski

Już działa.

Dziękuję : )

ThePanB

Mi niestety ale nie wyświetla się zakładka "zarządzaj" po prostu jej nie ma

doma094

U mnie był ten sam problem. Nie było zakładki ZARZĄDZAJ i nie mogłam pisać na forum. Tak było w Chrome. Zmieniłam na Mozillę i wszystko jest ok. :)) Może niektórym z was to pomoże. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PrimEverdeen

A mi się w ogóle nie pojawia czarny krzyżyk nad znajomym...coś nie mogę usunąć

doma094

nie wyświetla mi się zakładka "ZARZĄDZAJ"

proszę o pomoc

TheWildOne

mam jeszcze takie pytanie, czy jak usunę znajomego z listy znajomych czy będzie o tym wiedział ?

TheWildOne

Dokładnie nie mam zarządzaj nie da się usunąć.

wisNia_

też czekam aż się pojawi

użytkownik usunięty
Kotek_haker

Zabawne, że ktoś piszący w taki sposób jest autorem tematu w którym płaczliwe prosi o zbanowanie rzekomego "trolla".

Kotek_haker

Najpierw kolego naucz się pisać a potem kultury.

wisNia_

powiedz mi,'kolego',gdzie popelnilem blad ortograficzny?

Kotek_haker

Naucz się czytania ze zrozumieniem.

Kotek_haker

Nie będę się wdawał z tobą w dyskusje bo widzę ze poziom gimnazjum reprezentujesz. Pozdrawiam trollu.

ThePanB

A ja mam problem gdyż nie mogę akceptować zaproszeń, wyskakuje że link jest niepoprawny ;/