Kiedyś wszystko na str. głównej dało się fajnie konfigurowac indywidualnie. Wszystko sobie wtedy wyłączyłem poza jednym okienkiem.
Moje pytane: jak wyłączyć mój filmweb? Chodzi mi o 'aktywność znajomych'. Mam kompletnie gdzieś jak ktoś ocenia filmy, chcę mieć szybko ładującą się stronę startową. Opcja "ustaw stronę główną jako ekran startowy" odpada bo tam jest jeszcze więcej spamu którego nie da się wyłączyć.
Tak było fajnie na starym filmwebie, a teraz jest kompletnie niefunkcjonalny. Osoba za to odpowiedzialna powinna wylecieć z pracy
No jeśli chodzi o aktywność znajomych, to można wszystkich usunąć z obserwowanych i powiadomienia o ocenach nie będą się pojawiać...
A da się wyłączyć połączenie z facebookiem? Znaczy nie mam tego i nie chce mieć i wkurza mnie, że informacje to mały pasek, a większość strony zajmuje wielkie połącz się z facebookiem.
W ustawieniach twojego profilu powinno być... Ustawienia profilu>>I jest tam zakładka powiązane konta, tam można to wyłączyć...
A do założyciela tematu, można zrobić tak w przeglądarce(jak tak zrobiłem sobie), że robisz sobie zakładkę z FW twojego profilu i omijasz w ten sposób "Mój filmweb" włącza ci się profil i omijasz to gów/no...