Mam zasyfione powiadomienia bo kliknąłem przez przypadek na subskrypcję.
W ustawieniach profilu, do których wchodzi się z rozwijanej listy przy własnym avatarze, jest zakładka "powiadomienia". Można tam odkliknąć odpowiednią kropeczkę. Mnie z kolei interesuje, dlaczego nie mogę zrezygnować z newsletterów - nie ma mozliwości wyboru, bo wyskakuje wyłącznie opcja "chcę otrzymywać". A ja właśnie NIE CHCĘ!
a nie masz tam takiego okienka obok "newsletter", żeby odznaczyć? opcja "zmień", odznaczasz i po kłopocie.
Mam - oczywiście! Klikam "zmień" po czym okazuje się, że opcję "chcę otrzymywać" mogę zmienić jedynie na "chcę otrzymywać"! FW stosuje filozofię rodem z "Samych swoich" - "Zmiana zmianą, ale wybór musi być po naszej stronie".
Tu chyba chodziło o odsubowanie konkretnych tematów.
Kiedyś się dało, gdy klikałeś w "Obserwuj" na profilu. Od jakichś stu lat jednak pojawia się tylko plansza o błędzie, choć teraz jak patrzę można anulować sub na blogach. Zawsze coś.
Krew mnie zalewa, bo ciągle otrzymuje newletter mimo, ize już dawno zaznaczyłam w ustawieniach Newsletter:Nie chcę otrzymywać .
Czy w tym interesie jest jakis kompetentny administrator czy juz wszystko na żywioł rozpędem leci.
Odświeżam, bo mam ten sam problem. Skrzynkę mailową zalewa mi spam o tematach, które są zakładane na forum pewnego filmu. Ustawienia podawane przez Tokio nie istnieją.