Czy można od nowa uzyć gustomierza? parę lat minęło a mi zmienił się troche gust filmowy... A dalej pokazuje
mi filmy z gatunków,ktore juz mi nie leżą ;))

gawlak

ODpowie ktoś w końcu???

gawlak

Sam jestem ciekaw kolego , a może już Ty wiesz coś na ten temat ...? :)

xD_aV_i_Dx

Pozmieniaj oceny. Naprawdę tak trudno to wymyślić?

Marac

Już mi się chce w wszystkich filmach, serialach zmieniać - dnia by brakło , myślałem że jest opcja zresetowania tego.

xD_aV_i_Dx

No ale to po zresetowaniu nie miałbyś przecież żadnych ocen, a więc żadnych rekomendacji - więc tak czy siak, żeby dostroić gustomierz, aby pokazywał cokolwiek rozsądnego (zakładając, że to w ogóle możliwe), musiałbyś "we wszystkich filmach, serialach" pododawać oceny na nowo.
Wygląda, jakbyś szukał raczej magicznej opcji "zmień gust na mój obecny", a to... jakby Ci to powiedzieć... :-)
Ale jeśli jednak bardzo zależy Ci na takim wyzerowaniu, to chyba zostaje założyć nowe konto.
EDIT:
Albo poczekać na niesławnego filmwebowego buga, który usuwa hurtowo i losowo oceny z kont - ludzie co i rusz się na niego skarżą w komciach. ;->

Marac

"Wygląda, jakbyś szukał raczej magicznej opcji "zmień gust na mój obecny"
Dokładnie, tak ;-) O to mi chodziło no, ale jak się tak nie da trudno przeżyjemy i to ...może kiedyś w wolnym czasie przy 6 paku się zabawię w odznaczanie ocen filmów i serialów ;-) Dzięki za radę i życzę miłego tygodnia - Pozdrawiam.

Marac

Błyskotliwa odpowiedź.

gawlak

Wiem.