Czy trzeba mieć ukończone 18 lat? I jak zdobywać punkty, bo za same dodawanie jest bardzo mało...
"lby" zdobywa sie za punkty, kazdy za odpowiednia ilosc, a punkty za dodawanie poprawnych kontrybucji...
zostanie weryfikatorem jest dosyc zmudnym i dlugim procesem, najpierw trzeba miec na koncie sporo punktow i popelniac malo (a najlepiej w ogole) bledow - a to dopiero poczatek drogi:)
Czyli naprawdę trzeba dodać kilkaset recenzji i kilkaset ciekawostek? Nie wierzę, że Ci wszyscy weryfikatorzy aż tyle się męczyli.
Bradddock, pisze,że nie masz dodanej żadnej recenzji. To jakim cudem masz aż tyle punktów? Można je jakoś kupić? Za co najwięcej pkt.??
Ja mam 1 recenzję na koncie. Też chciałabym być kiedyś werem. Po prostu lubię sprawdzać- mam takie nauczycielskie myślenie. Naprawdę muszę napisać jeszcze kilkaset?
Aintha, mogłabyś zweryfikować ciekawostki na temat Jamesa Deana, które chcę dodać? Bo trafia mi się weryfikatorka, która, chyba ze zwyczajnej złośliwości, odrzuca bez powodu.
Madziunia - to było do mnie? nie trzeba pisać samych recenzji, mozna dodawac co sie chce. Obsady, nagrody, gatunki, plakaty - cokolwiek
Brooke - pogadaj z laską, musi napisać wszak w komentarzu co zrobiłaś źle. Chyba, że ma coś na blogu napisane, że odrzuca bez komentarza. Nie wiem, nie widziałam Twoich ciekawostek. Zweryfikuję je jeśli na nie trafię z kolejki. Poza - nie.
A czemu "dolarów" piszesz dużymi literami, po wykrzykniku stawiasz kropki (w ogóle po co ten wykrzyknik), a zdań nie oddzielasz spacją?
A ja widziałem gdzieś wera z jednym szarym łbem jak to możliwe?? jeżeli to żmudna praca...a on miał tylko 1 i drugi kolorowy...aha jeszcze małe pytanka czym różnią się kolory łbów to jakaś ranga w sensie powiedzmy im ciemniejszy tym lepszy status:P??
Grafika, grafiką ale te cytaty i teksty do weryfikacji są -mega ;) Ciężki chleb macie weryfikatorzy ale i niezłą bekę czasami hehe
cyt: "postanawia zacząć pracę na cmentarzu, na którym został pochowany" :)))
WujekChu1ek, mogłeś się z takim czymś spotkać, ponieważ można zgłosić użytkownika na weryfikatora do redakcji. Ja właśnie chciałbym być weryfikatorem i czytam na ten temat. :-)
Wiem, wiem. Właśnie dodałem bardzo dużo materiałów i czekam na ich weryfikację. Z tym czekaniem na weryfikację jest najgorzej. :-)
Z blogiem idzie dobrze. Mam zdjęcia babki ucieranej oraz bananowca. Muszę je wrzucić i robić następne. Dzisiaj myślę nad sufletem. :-)