Odkąd Filmweb zmienił szatę graficzną zauważyłem, że przy filmach przestała być podawana informacja o pozycji w rankingu światowym jeśli film znajduje się poza pierwszą #500. Tylko pierwszych 500 filmów jest klasyfikowanych, a dawniej każdy film, jeśli tylko oddana została na niego odpowiednia ilość głosów, otrzymywał miejsce w rankingu i informacja ta była wyświetlana na stopce filmu. A może coś przeoczyłem...?

kocjano

Po prostu serwis uznaje coraz więcej funkcji za zbędne.
Tak samo nie można się doprosić przywrócenia informacji o łącznej ilości odcinków na stronie serialu.

Nie wiem skąd ta moda na usuwanie wszystkich zapisów, które mają charakter informacyjny, a nie praktyczny. Niedługo pewnie wszystko w co nie da się kliknąć, polubić, udostępnić - będzie ze strony usunięte. Strzelam, że na nowych profilach nie będzie informacji o ilości znajomych! Jak myślicie? Trafiłem? ;)

użytkownik usunięty
patkot28

To będzie najważniejsza informacja.

użytkownik usunięty
patkot28

Kici, kici...
Masz rację. Dobrze, że chociaż przywrócili liczbę materiałów oczekujących na sprawdzenie, bo też by trzeba było klikać za każdym razem, by zobaczyć czy coś "zeszło" czy nie.
Znajomych będziesz musiał sobie policzyć sam, więc nie przyjmuj więcej zaproszeń, bo i tak już masz sporo do liczenia.