Mniej więcej od 12 dni nie wyświetlają się chmurki z komentarzami zostawionymi przez weryfikatorów. Mała prośba do Was, abyście zaglądali bezpośrednio do sprawdzonej kontrybucji i sprawdzili czy weryfikator zostawił jakiś komentarz. Prawdopodobnie jak naprawią awarię to komentarze powinny się pojawić, ale nie wiadomo kiedy zostanie to naprawione.

baczek_15

No to już ponad miesiąc ich nie ma...ktoś w ogolę ma zamiar to naprawić? Bo "pikseolgłowy" w wywiadach, wypowiada się, że strona rozwija się wprost znakomicie...

Last_Ronin

Od wczoraj albo przedwczoraj wszystko działa jak powinno.

użytkownik usunięty
Yammamoto

Tak działa, ale jakoś dziwnie wygląda.

Mnie się tam nowa wersja podoba bardziej niż stara.

użytkownik usunięty
Yammamoto

Ale to wygląda jakby im grafika siadła :)

Z której niby strony? Czytelne, przejrzyste i w ogóle, wyjątkowo się czepić nie mogę ;)
http://i62.tinypic.com/10qe73b.jpg

użytkownik usunięty
Yammamoto

Ho ho ho jaki zainteresowany stronami. Taki masz obraz jak w to klikniesz, ja mówię o podglądzie całej listy zaakceptowanych, a nie pojedynczej kontry.

Aleee się czepiasz, z tego dobrobytu się w głowach przewraca :P

użytkownik usunięty
Yammamoto

Chyba w twojej. Gdzie się czepiam, mówię jak jest. Widocznie jeszcze mnie przyczepionej nie widziałeś.

Yammamoto

Mi dopiero od dzisiaj...jednakowoż dziękuję, i za odpowiedz, i za naprawienie tego (szkoda że trwało to tak długo).

użytkownik usunięty
Last_Ronin

Mi też pokazuje od dziś, ale nie ma tej chmurki jak wcześniej, tylko "[zobacz komentarz weryfikatora]".