Odrzucono mi kontrybucję filmu, którego premiera zaplanowana jest na 2015 r. ze względu na "zbyt odległą datę premiery". 2025 r., to rozumiem, ale 3 lata? Wszak jest opcja dodania nawet premiery odległej o 10 lat, 2022 r... Zasadność?

moonster

Może brak jakichkolwiek informacji w źródle, oprócz tytułu i roku(?) produkcji.

Oro

Nieprawda, oficjalny news ze strony producenta.

moonster

No i masz odpowiedź. Nie dodaje się materiału/tytułu na podstawie newsów.

Oro

News był źródłem pomocniczym. Głównym był IMDb.

moonster

Jeśli masz informację ze strony producenta plus info z bazy imdb, to powinno przejść. Oczywiście jeśli masz informację o roku produkcji, bo na imdb tych informacji czasem nie ma, a na FW jest wymagana.

GodFella

Czemu IMDB jest bardziej wiarygodne od strony oficjalnej?

Oro

Chciałbym się spytać kontry mam zaakceptowane z wczorajszą datą i wciąż oczekuje na wpisanie danych do bazy a podobno kontry wpisują się w nocy chyba jakaś awaria jest ?

Ruben_fw

To nie do mnie pytanie... nie mam żadnej wiedzy na ten temat.

Oro

A do kogo widzę zielony łubek przy nicku więc może wiesz dlaczego tak jest.

Ruben_fw

Poszukaj czerwonego, ja jestem moderatorem, nie pracuję w redakcji, a czerwoni pracują.

Oro

Ok ok

Ruben_fw

Nie tylko tobie wiszą i nie jest to pierwszy raz kiedy tak wiszą. Jak do pojutrza nie znikną to wtedy zacznij się martwić.

moonster

U mnie kontra z źródłem "news" + takim czymś: http://img846.imageshack.us/img846/764/imdbe.png (daje screena, by zostało za zawsze w tej formie) po prostu nie przejdzie. Informacje podane w newsach często ulegają zmianie, są mało wartościowe. Jak na imdb, bądź innym serwisie będzie podany ROK produkcji oraz KRAJ produkcji, to możesz wysłać kontrybucję ponownie. Poza tym w ogóle nie lubię akceptować tytułów, które będą miały premierę za 2,3, x lat. Później tylko straszą po bazie takie pustaki :P

patkot28

Się w ciągu ostatnich kilku dni zmieniło, do tej pory na IMDb widniała data 2015. W takim razie rzeczywiście musi zaczekać.

moonster

No, a ten temat tutaj sam się wykasuje ze względu na swoją bezsensowność, nieee?

patkot28

Bezzasadność.

moonster

Już raz widziałam film z 2015 roku. Wydaje mi się, że to wina źródła, bo raz natrafiłam na takie, które dawało niemalże 100% pewności. W przypadkach, jakie podał patkot zapewne kontrybucje są odrzucane.