Chciałam dodać do filmu Bornholmer Straße polski tytuł tj. Szlaban na wolność ale zauważyłam że taki tytuł czeka w kolejce od października 2015 roku ! Ile to jeszcze potrwa, 2,3 lata ?
W takim razie jakim cudem zostały masowo i ekspresowo dodane programy typu Taniec z Gwiazdami, Romek gotuje na trawie i Ola plecie warkoczyki ???
Węszę tu nieróbstwo, kolesiostwo i bylejactwo. Działanie na szkodę portalu.
Oczekiwanie na taką kontrę to 625 dni czyli niedługo ktoś to zaakceptuje:P Przeginają pałę na tym portalu równo, nie można sobie szybko punktów ponabijać, przy czym uzupełnić bazę bo limity, jak kiedyś byłem młody i piękny...ehhh to były zupełnie inne czasy na FW, bez limitów, krótszy czas oczekiwania bla bla bla:P:P:P
"Węszę tu nieróbstwo, kolesiostwo i bylejactwo"
E tam. Czysta pazerność właściciela. Jak głosi jedno z praw Murphy'ego: "Gdy nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze".
Rozładowanie kolejek = zatrudnienie pracowników do weryfikacji = kasa.
Pododawanie programów = układ z TVN = kasa.
Na IMDB kontry są sprawdzane w ciągu 24 godzin. A jakoś przypuszczam, że zgłoszeń jest *ciut* więcej.
Im pewnie płacą...Albo jest więcej werów. I nie podchodzą może tak rygorystycznie do kwestii przyjmowania nowych.
Na bank płacą właśnie. 24 h przy takiej ilości kontr jaką muszą tam mieć (i o ile więcej informacji tam można zgłaszać o każdym filmie) siłami wolontariuszy? W życiu... Nawet jakby każdego chętnego przyjmowali.
W sumie racja... A zastanawiałeś się na byciem werem na FW?? I tak dodajemy, poprawiamy ten cały bajzel to na to samo by wyszło, ale sorry trzeba mieć 100% skuteczność i 100 lat stażu na portalu...
O tak... Ja to niewątpliwie jestem pierwszy na ich liście kandydatów.
Po tym jak od lat drę łacha z właściciela, informatyków i pewnej niepełnosprytnej weryfikatorki.
Więc nie - nie zastanawiałem się. Tak jak rzadko zastanawiam się czy zostać szturmowcem Imperium czy może rycerzem Jedi.