Czy również zauważyliście, że po zalogowaniu brak, widocznej pod awatarem, informacji o miejscu logowania?

użytkownik usunięty
koral_4

Owszem. Wczoraj ludzie "krzyczeli", że im pasek zakładek wchodzi pod awatar, więc dzisiaj informatycy to poprawiali i wyszło tak jak widać, czy raczej nie widać lokalizacji.

użytkownik usunięty
koral_4

Bardziej mi przeszkadza brak możliwości wysłania wiadomości.

użytkownik usunięty
koral_4

Zauważyłem że z tym jest już ok. Przez jakiś czas nie na wszystkich profilach ukazywała się ikona "wyślij wiadomość".

użytkownik usunięty

U moich znajomych też nie widać, tzn muszę odświeżyć stronę drugi raz i wtedy się pojawia.

użytkownik usunięty

Tylko raz odświeżasz? O, szczęściara. Ja chyba z 30. ;)

użytkownik usunięty

Haha serio? ;)

użytkownik usunięty

Tak. Czasem od kilkunastu do nawet kilkudziesięciu razy. To nie żart. Dlatego jeśli chodzi o osoby, z którymi często piszę, zachowałam sobie jakieś wiadomości i gdy chcę wysłać priv, to od razu wchodzę w skrzynkę i wysyłam przez "Odpowiedz", bo po prostu nie mam cierpliwości do otwierania czyjegoś profilu w nieskończoność aż się pojawi opcja wysyłania wiadomości. Gorzej z tymi, od których nie mam priva, bo jak się akurat portal zbuntuje, to kaplica.

użytkownik usunięty

Akurat teraz jest wszystko OK jeżeli chodzi o wysyłanie wiadomości, jednak wcześniej nie pomagało "odświeżanie strony" ani nawet zalogowanie się z innej przeglądarki.

użytkownik usunięty
koral_4

Szczerze, to nawet nie zwróciłam na to uwagi.

Mi się rzuciło w oczy. Może po tych kolejnych zmianach wyglądu po prostu zrezygnowano z tego.