Czy również zauważyliście, że po zalogowaniu brak, widocznej pod awatarem, informacji o miejscu logowania?
Owszem. Wczoraj ludzie "krzyczeli", że im pasek zakładek wchodzi pod awatar, więc dzisiaj informatycy to poprawiali i wyszło tak jak widać, czy raczej nie widać lokalizacji.
Zauważyłem że z tym jest już ok. Przez jakiś czas nie na wszystkich profilach ukazywała się ikona "wyślij wiadomość".
U moich znajomych też nie widać, tzn muszę odświeżyć stronę drugi raz i wtedy się pojawia.
Tak. Czasem od kilkunastu do nawet kilkudziesięciu razy. To nie żart. Dlatego jeśli chodzi o osoby, z którymi często piszę, zachowałam sobie jakieś wiadomości i gdy chcę wysłać priv, to od razu wchodzę w skrzynkę i wysyłam przez "Odpowiedz", bo po prostu nie mam cierpliwości do otwierania czyjegoś profilu w nieskończoność aż się pojawi opcja wysyłania wiadomości. Gorzej z tymi, od których nie mam priva, bo jak się akurat portal zbuntuje, to kaplica.
Akurat teraz jest wszystko OK jeżeli chodzi o wysyłanie wiadomości, jednak wcześniej nie pomagało "odświeżanie strony" ani nawet zalogowanie się z innej przeglądarki.