Blokujecie spamerskie "wpisy" trolli na forum "inne", bardzo dobrze, prosiłbym o to samo na innych forach, jeden śmieć i internetowy insekt zalewa właśnie takimi "wpisami" moje tematy np. na forum "ludzie kina", ("marcheweczka", "toba" i podobne konta z awatarami postaci powieści pt. "Harry Potter")
Dziękuję i jednocześnie wzywam do wykonywania waszych niekwestionowanych obowiązków.
Zapewne to oleją, dają niszczyć tak dobrą stronę internetową zwykłym trollom, insekty działają tutaj za przyzwoleniem nieudolnej moderacji.
To jeszcze nic. Mnie zgłasza alterkonto na blogu moderatora. Coś jakby morderca napisał donos na gwałcicela.
No i masz słuszność, tak to tutaj niestety wygląda. Fajna stronka, a ludzie za nią odpowiedzialni - żenujący.
forum inne z definicji zawiera spamerskie tematy, zatem nie bardzo rozumiem czego oczekujesz w tej kwestii :)
Aby blokować wpisy insektów, w komentarze wklejają całe skopiowane strony, tylko po to aby zaśmiecić moje tematy, np. "Braveheart vs Patriota". Ciężko dokopać się do wpisów normalnych użytkowników.
odnosiłem się do część wypowiedzi dotyczącą działu inne, który z definicji zawiera spamerskie tematy, a nie fora filmów, bo w tym przypadku oczywiście jest to nie na miejscu, i należałoby to zgłaszać do moderacji.
Wiem do czego się odnosiłeś, potrafię czytać. To, iż nie na miejscu jest zaśmiecanie innych for także wiem, nie wniosłeś niczego sensownego do tematu.
a jednak wypowiadasz się nieprecyzyjnie w swoim pierwszym poście, co na normalnym portalu mogłoby wpłynąć na odbiór tematu i podjęte działania odnośnie całości. Oczywiście w przypadku filmwebu nie jest to tak istotne, bo i niezależnie od wszystkiego temat zostanie zignorowany :D
Jak dla mnie wszystko jest napisanie precyzyjnie, jak to się mówi, ma ręce i nogi.
Ale fakt, temat pewnie zostanie zignorowany. Moderacja jest do zbanowania.
może precyzyjnie, ale bez sensu, bo na samym wstępie czepiasz się działu inne, który jednakże działa właściwie do swojego celu. Można zapewne zwrócić uwagę na kilka elementów, ale wspólne są one ze wszystkimi forami.
Dlatego też uważam, że tym tematem udowadniasz swoją małostkowość i uprzedzenia względem pewnych użytkowników i utożsamiasz je całym działem inne. Ale ta logika kuleje, i dlatego ten temat staje się mało wiarygodny, i sam w sobie stwarza wrażenie trollowania.