o g. 10.54 odrzuca kontrę z tytułami z opisem: Roboczy dla kraju produkcji.
a o g. 10.56 sam dodaje ten tytuł roboczy w niezmienionej formie
Norma w tym serwisie, że weryfikatorzy kradną. Nikt ich nie pilnuje - jak pisałem do filmwebu o poczynaniach jednego z nich, to odpisali że się przyjrzą temu i tak sie przyjrzeli, że dostał główkę sugerującą, że zostal zatrudniony w redakcji xd Także cyrk.
https://www.filmweb.pl/film/B%C4%99d%C4%99+w+domu+na+%C5%9Bwi%C4%99ta-2016-774616/contribute/othertitles/8780364/3 odrzucona
Z mojej wiedzy wynika, że za samoweryfikację nie dostaje się punktów. Szkoda, że nie masz linku do zaakceptowanej kontrybucji MB.
rozumiem, pomyliłem punkt za weryfikację z punktem za zaakceptowaną kontrybucję. Niemniej przydałby się link do kontrybucji MB.
Widzę, że czasem warto na forum zajrzeć :)
Kontrybucja dodana przeze mnie wprowadzała zmiany tak, aby tytuł roboczy mógł funkcjonować - czyli został poprawiony tytuł oryginalny i dopisano do niego roboczy. Czyli nie jest tak, jak tu wynika z narracji, że odrzuciłem i dodałem to samo sam. Robię takie zabiegi, aby tytuły i powiązane z nimi atrybuty miały sens. Przykładowo, jeśli ktoś dodaje tytuły azjatyckie, ale nie poprawia ich zlatynizowanych wersji w bazie (np. nie dodaje atrybutu "zapis łaciński"), to ich nie odrzucam, tylko poprawiam sam. Nie jest to kwestia nabijania punktów, lecz zachowania spójności na liście tytułów. I proszę, uwierz - wolałbym tego nie robić, bo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
O ile tytuł roboczy został dodany w pakiecie ze zmianami, aby zachować spójność i poprawność tytułów, o tyle nikt tu nikogo z punktów nie okrada. Tytuł nr 3 z Twojej kontry jest do wyrzucenia, Argentyna zostaje do dodania, więc wciąż masz 1 punkt za kontrybucję - niezależnie od tego, czy dodasz do tego tytuł roboczy, czy nie. I tak, weryfikator ma możliwość autoweryfikacji, czy się to podoba zgromadzonym tu miłośnikom weryfikatorów, czy nie.
Personalnych wycieczek nie stosuj Beti, lepiej stosuj się do sugestii weryfikatorów, na czym wszyscy lepiej wyjdziemy. Masz wiele odrzutów, których nie poprawiłaś, oraz kilka pozycji, które dodałaś błędnie ponownie. Powód? Nie wiem jaki, bo masz dokładne instrukcje wielokrotnie wpisywane w komentarzach. Potem wchodzi autoweryfikacja i trzeba przejść przez kilkadziesiąt kontrybucji oraz poprawić błędy - oczywiście z wielką przyjemnością, po to żeby nabić sobie punktów, których nie dostajemy za autoweryfikację :).
Naprawdę wiele kontr Ci poprawiam i jaki z tego pożytek? Laurka na forum z zarzutem kradzieży 1 punktu.
Pozdrawiam i z mojej strony temat zamykam.
https://www.filmweb.pl/film/Street+Fighter.+Uliczny+wojownik-2026-10055813/discu ssion/MajkelBlack+-+wi%C4%99c+to+tak+nabijasz+sobie+punkty+na+filmwebie,3520933
Cwaniakiem byłeś, jesteś i będziesz.