Taka funkcja jest na wielu portalach, dlaczego tu nie może być? Ja rozumiem, że zależy wam na jak
największej liczbie użytkowników i kont, ale no bez przesady, żeby trzymać na siłę userów? Bo nie wiem, jak
długo mam jeszcze czekać? Potwierdzałam dwa razy, czekam od poniedziałku. Mam złozyć petycję do
papieża w tym celu czy może ktoś mógłby po prostu zwyczajnie usunąć mi to konto?!
P.S Tylko taka mała prośba.
Żegnaj śliczna, jakbyś wróciła daj się rozpoznać. Stu lat, zdrowych dzieci, wiecznego piękna i miłości Tony życzy.
Bo jak ktoś zrobi syf na forum, to potem zwyczajnie kliknie "usuń konto" i będzie po sprawie, a tak mu dadzą bloka na IP albo ktoś będzie domagał się sprawiedliwości za prześladowanie w necie.
Też uważam, że powinna być taka opcja.
Nawet więcej, uważam, że dostęp do takiej opcji u każdego usera pownni mieć administratorzy portalu.
zaczynaie zdania od ''bo może mam swoje powody'' świadczy o tym, że z nieznanych mi przyczyn cię to zdenerwowało. To tylko konto na FW, jest i jest i nie trzeba go usuwać niezależnie od powodów., bo po prostu po co? Zżera mnie ciekawości jaki jest powód.