Proponuje dodanie tej opcji w profilu użytkownika (tak jak jest z najwyżej ocenianymi). Jestem pewien, że było by to powodem dużej liczby dyskusji.

I_Krytyk

Takiego absurdalnego pomysłu jeszcze chyba nie było.

jeti

O, super wypowiedź na poziomie. Dzięki wielkie.

I_Krytyk

Chciałbyś się ludziom pochwalić jakie to niewyobrażalne gnioty widziałeś, czy po co Ci ta opcja?

jeti

Nie pochwalić. Jeśli np mi coś się podoba bardzo a załóżmy Ty oceniłbyś to bardzo nisko to z mojej strony starałbym się przedstawić konkretne argumenty aby Cię przekonać. A tak jak jest teraz to (być może się mylę) ale w większości przypadków pojawia się głowie stwierdzenie typu, Nie zna się, idiota itd itp.
W moim odczuciu byłaby to lepsza opcja. Przecież do niczego nie zmuszam nikogo ale oczekuję chociaż pewnego minimum w trakcie wymiany poglądów.

I_Krytyk

Sądze, że dyskusja byłaby na takim samym poziomie, co przy "najwyżej oceniane" gdzie ktoś ma oceny 10/10 przy "Chłopaki nie płaczą" albo "Poranek kojota".

I_Krytyk

A za mało pożywki dla trolli mamy na filmwebie? ;]

I_Krytyk

Jestem miłośniczką filmów klasy Z, więc jestem na tak!

Dexterka_Morgan

To by Ci się przydała jakaś skala ujemna, bo 3/10 dla klasy Z to arcydzieło, chyba?

jeti

Złym filmom klasy Z daję ocenę 1 albo 2.

Dexterka_Morgan

A dobrym? Są w ogóle takie?

jeti

Nie, tak tylko podkreśliłam, że są złe.

Dexterka_Morgan

To będziesz mieć dziś udany wieczór... "Megarekin kontra krokozaurus" na TV Puls xD

Immortal_Nitokris

E tam, już go widziałam :)

Dexterka_Morgan

Ja też widziałem i się nie chwale :)
Ale chyba włącze po 20 na ten:
http://www.filmweb.pl/film/Trzęsienie+ziemi-1974-35071
W gazecie oznaczyli go jako "premiera".

Immortal_Nitokris

Mi to pachnie nudą. Chyba sobie coś odpalę dziś na kompie, mam tyle filmów na dysku, że aż szok. Leżą i się kurzą.

Dexterka_Morgan

https://www.youtube.com/watch?v=7onFrBK_hKE

Dla fanów kina klasy z:):):)

WujekChu1ek

Zabiłeś kilka tysięcy moich neuronów. Dzięki.

Marac

Spoko:) Polecam się na przyszłość:):)

I_Krytyk

Też mi brakuje tej opcji. Moim zdaniem najniższe oceny są równie istotną manifestacją co najwyższe.

mojekonto1

Wchodzisz na swój profil, klikasz na filmy, ocena i ulubione klikasz na 1 i masz najniżej ocenione filmy, niepotrzebny bajer który tylko spowolnił by stronę, wymyślili byście coś sensownego i coś co się na prawdę przyda a nie jakieś bzdurne najniżej oceniane... A potem jest marudzenie, że błąd 404 i strona się nie ładuje...

WujekChu1ek

To nie działa u nieznajomych.

Marac

U nieznajomych nie widać też wszystkich filmów, jak pisałem wcześniej głupi pomysł i nigdy nie wprowadzą go w życie...

WujekChu1ek

Najpierw powinni zająć się istniejącymi już problemami, potem dodawać bzdurne i niepotrzebne gadżety... Np. profile większości użytkowników nie działają poprawnie w tym mój, na stronie głównej nie mam "Ulubionych" filmów tylko takie które oceniłem na 10, kiedyś mój profil wyglądał inaczej, na stronie głównej było widać tylko i wyłącznie moje ulubione filmy a teraz się wszystko popier...ło...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

No i bardzo dobrze masz, bo ta rubryka się akurat nazywa "najwyżej oceniane", a nie "ulubione". I chyba zawsze tak było.

Nigdy tak nie było bo przez kilka lat miałem w "najwyżej ocenianych" te same filmy zawsze i wszystkie z serduszkami i najwyżej ocenione, a teraz mi się wszystko popieprzyło i w ogóle mam inne filmy i nie tylko ja mam taki problem...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Chodziło mi o nazewnictwo. Zawsze było tam "najwyżej oceniane". To znaczy, że teraz system działa poprawnie, bo pod uwagę bierze oceny, a nie jakieś serduszka.

Dla mnie film oceniony na 10+ do tego "serduszko" uważam za najbardziej wartościowy przynajmniej dla mnie, czyli ulubiony który oglądałem po 100 razy a teraz te serduszka jak piszesz są dla mnie gów..o warte... Z resztą nikt o tym nie pisał z administracji, że coś takiego w ogóle się zmienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WujekChu1ek

Film z serduszkiem i oceną 10 to dla mnie takie 11 punktów za film więc moim zdaniem filmy te powinny się znajdować u mnie na stronie głównej, tak jak było to kilka lat.

WujekChu1ek

>Najpierw powinni zająć się istniejącymi już problemami

Z tym się oczywiście w pełni zgadzam.