Czy jest możliwość ustalenia, jakie filmy będą wyświetlane na naszym profilu jako 'najwyżej
ocenione'? Wiem, ze można wybierać ile ich ma się wyświetlać, 8 czy 12, ale mi chodzi o
konkretne filmy, bo nie wiem na jakiej zasadzie są one tam umieszczane spośród
wszystkich moich dziesiątek :)

mati2519

Filmy najwyżej oceniane są umieszczane na zasadzie kolejności w jakiej je oglądałeś. Myślę, że to jest dobre rozwiązanie.

użytkownik usunięty
mati2519

Jeśli bardzo Ci zależy, to zmieniaj daty i serduszka.

Moim zdaniem powinna być taka opcja, wybierasz wtedy twoje na prawdę ulubione filmy, które znajdują się w ścisłej czołówce... Zamiast tego gówn...ego poleć znajomemu powinni się zająć tym właśnie.

WujekChu1ek

a moim zdaniem powinna być opcja,żeby można było zobaczyć wszystkie filmy danego użytkownika.Jeśli mogę zobaczyć u kogoś wszystkie "chcę obejrzeć" to nie widzę powodu dla,którego miałbym nie zobaczyć wszystkich "najwyżej oceniane"

Znawca kina

Jest opcja taka, że możesz to sobie zablokować i "wstęp" do twojego konta będą mięli tylko znajomi, nie zwykli użytkownicy...

WujekChu1ek

Wiem o tym,ale jeśli ktoś nie blokuje to chyba nie ma nic przeciwko temu aby inni,którzy nie są jego znajomymi mogli zobaczyć wszystkie jego filmy.Mi tu chodzi przede wszystkim o brak konsekwencji bo jeśli mogę zobaczyć u jakiegoś użytkownika wszystkie filmy które ktoś chce obejrzeć,nawet jeśli będzie ich 1000 to dlaczego mogę zobaczyć tylko 50 ostatnio obejrzanych i 12 najwyżej ocenionych ?

Znawca kina

Dlatego, ponieważ są to filmy których jeszcze nie oglądnął... Chciałbyś żeby jakiś przechodzeń na ulicy(nieznajomy) zaglądnął ci w majty?, przecież nie miałeś nigdzie napisane, że nie można:P

WujekChu1ek

Jeśli tym przechodniem byłaby atrakcyjna kobieta to nie mam nic przeciwko a nawet jestem za.

Znawca kina

HEHEHE:)

WujekChu1ek

A moim zdaniem tak być nie powinno. Jest dobrze jak jest i uważam, że nikt nie powinien niczego zmieniać. Ja cieszę się, że mogę pokazać innym 12 najwyżej ocenionych filmów, które ostatnio oglądałem. Zauważyłem też, że w profilu widnieją same najwyżej oceniane filmy z serduszkiem. Jeśli oceniam filmy na 10 bez serduszka to nie pokazują się w najwyżej ocenianych czego przykładem są "Gwiezdne wojny", które widać w moim profilu w 'ostatnio obejrzanych'.

mati2519

A ja proponuję po prostu nie dawać milionowi filmów na ślepo 10 i serduszek...
Problem rozwiązany a i mniej syfu będzie.