Poznikały mi oceny z poszczególnych stron filmów. Jakieś 80 procent wszystkich obejrzanych. Mimo to wszystkie są (i całe szczęście) widoczne w zakładce "filmy" na moim profilu. Bardzo mi się to nie podoba. Jest foch i dzisiaj kontrybucji nie dodam.

Kniaz4815

To znaczy, że nie widzisz ocen tylko na kartach filmu?

Ja tak kiedyś miałem, ale z jednym filmem tylko. Jak kliknąłem potem w ocene to na "moje filmy" miałem go dwa razy.

Piotrek4

właśnie tak tylko prawie wszystko mi w ten sposób zniknęło

Kniaz4815

Może trzeba zrobić eksperyment, tzn poczekać np. 2-3 dni i zobaczyć czy wszystko wróci. Może to tylko chodzi o widoczność oceny, że ona jest ale jej nie widać

No i ciekawe czy komentarze też będą znikać.

Kniaz4815

Miałem podobny problem z ocenami jakiś rok temu. Znikały zazwyczaj te same filmy,co 3-4 dni,problem był strasznie irytujący,ale od długiego czasu (prawie rok) nie mam z tym defektu. Nie zauważyłem żeby zginął mi inny film niż te dotychczas,a sprawdzam swoje oceny często z czystej ciekawości czy przeglądać dane tematy pod filmem,który kiedyś tam obejrzałem. Rozwiązanie problemu w moim przypadku było banalne ( może złudne,ale wątpię) Za każdym razem gdy zamierzam ocenić dany film klikam oglądałem,a później odznaczam i klikam daną ocenę na którą,wg mnie zasługuje konkretny tytuł. Recepta jest nieco śmieszna,ale w moim przypadku to pomogło i nie borykam się z tym irytującym problemem.

Kniaz4815

zwracam honor. wyczyściłem ciasteczka w przeglądarce i wszystko jest cacy

Kniaz4815

Sorka, że odpisuję, ale mam to samo. Od kilku dni poznikały mi oceny na kartach filmów. Na profilu i w liście ostatnio oglądane są oceny, ale jak wejdę na kartę filmu to ocena przez chwilę jest z opisem(o ile jest), a potem znika. Strasznie mnie to wkurza, bo nawet po wejściu na profil jakiegoś aktora też nie wyświetla oceny przy filmie, mimo, że go oceniałem. :/
A wyczyszczenie ciasteczek z fw nie pomaga. :(

Suteq

mam Firefoxa i u mnie podziałało od razu

Kniaz4815

Przeinstalowałem Mozillę i wszystko gra. :) Dzięki!