Chciałbym się dowiedzieć skąd w rubryce 'nie chce zobaczyć' mam ponad 300 filmów jak ja na tą opcję Nie zwracam
uwagi i zaznaczyłem od początku istnienia tu mojego konta jakieś max 10-15 takich filmów?! Nawet niektorr co mam
wysoko ocenione mam niby zaznaczone jako te których Nie chce obejrzeć...

użytkownik usunięty
kamil607

Możliwe, że przy niektórych filmach klikałeś Chcę obejrzeć i po prostu nie wcelowałeś.

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

użytkownik usunięty
kamil607

Jaką miarą? Odpowiedziałem ci bez jakichś złośliwości a ty się odszczekujesz jakbym zwymyślał twoją matkę.

Nie jestem taki głupi aby 350 razy klikać przez przypadek nie chce obejrzeć na filmy, które chciałbym. To jest złośliwość chyba że jesteś taki bystrzak.

użytkownik usunięty
kamil607

Wiesz, trochę to dziwne, że tylko tobie filmweb zrobił takiego psikusa. Nikt inny na podobny problem się nie skarżył, a użytkowników jest tutaj jak "mrówków".

Nie wiem nie będę przeglądał multum innych, napisałem jaki mam problem i Twoje teksty są niepotrzebne

A jednak jest więcej takich osób, więc lepiej już tu nic nie pisz

użytkownik usunięty
kamil607

Nie będziesz mi sugerował co i gdzie mam pisać bądź nie.

a jednak to zrobiłem

użytkownik usunięty
kamil607

Spodziewałem się takiej właśnie odpowiedzi...

kamil607

Sama chciałam o to kiedyś zapytać. Być może to ma coś wspólnego z gustopodobnymi / rekomendacjami. Nie wiem... Sama mam w 'nie interesuje mnie' kilka filmów i zdarzały się takie tytuły, które pierwszy raz na oczy widziałam plus kilka filmów, które już oglądałam.

Iraheta

Dokładnie. :)

użytkownik usunięty
kamil607

he he w zgadakach mnie to rozbroilo ze film oceniłeś na 7, a masz odznaczone " nie chce zobaczyc" ahaha

użytkownik usunięty

Ja się tylko zastanawiam skąd ludzie biorą te wszystkie problemy. U mnie nigdy się nic nie dzieje. Co prawda w "Chcę zobaczyć" dalej się wyświetlają 4 zamiast 8, lecz oprócz tego nie miewam żadnych problemów. Żadnych znikających ocen, ani komentarzy, żadnych zmienionych dat.

użytkownik usunięty

Pozazdrościć, bo mi oceny zniakają :(