STAMiNA

Ciężko stwierdzić, szczególnie że mamy nowy miesiąc. Ale osobiście nie otrzymuje nawet powiadomień o zaakceptowaniu i zapewne o odrzuceniu kontrybucji, co oznacza, że muszę ręcznie sprawdzać wchodząc w zakładkę z materiałami, a zważywszy, że od dłuższego czasu nie dodaje za wiele to wchodzenie od tak mija się z celem, ale jednocześnie miło by było wiedzieć, że jakaś kontra została zaakceptowana, lub co ważniejsze odrzucona.

STAMiNA

Po tych zmianach to trzeba się w uj naklikać, żeby to sprawdzić, więc nie wiem. Zresztą, kontrybucje już na Filmwebie nie są tak ważne, jak quizy, polubienia i oczojebitnofejsbukowy wygląd nowych profili.

kRis

U m nie nadal wisi bilans z kwietnia.

STAMiNA

A u mnie z marca :)

mania19

Ciekawe czy naliczą zaległości hehe

STAMiNA

U mnie w ogóle nie pokazuje dodanych oczekujących, resztę tzn. odrzucone i zaakceptowane o dziwo nawet wyświetla.
Powiadomień o kontrach od dawna nie mam żadnych!

Za kwiecień punkty mi doliczyło.
W maju na razie nic :

ZSGifMan

Jest ewidentnie problem. Mam nadzieję, że ogarną temat.

STAMiNA

Trzeba pisać dużo i się awanturować, bo inaczej jest wielka szansa, że palcem nie kiwną.

STAMiNA

No i teraz wychodzi kto to robi z miłości do filmów, a kto dla rankingów i z egoizmu. Mądry ruch FilmWebu. Pozdrawiam serdecznie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szambelan

+
Jest Pan najlepszym komentatorem zmian i ulepszeń na prestiżowym portalu. Proszę się nie przejmować garstką wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego trolli.

agatkaa2

Szanowna Pani już znakomicie napisała o dolegliwościach omawianych osób. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Proszę komentować - niech zazdroszczą Panu jeszcze pięknego stylu wypowiedzi, jak obecnie gustu i urody.

agatkaa2

Tak to się właśnie dzieje, proszę Pani. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Grozi mi na koncie KRCK i napastuje mię :(

agatkaa2

Proszę go zgłosić do organizacji pozarządowej. Pan Tyr podpowiedział mi HejtStop. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Groźby i napastowanie i molestowanie to bardziej kryminał niż jakiś tam hejt. Tak mi się zdaje.

agatkaa2

Proszę uważać na te trolle. Preparują fałszywe donosy. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Tak jak Pani Agnieszka ze stalinowskim rodowodem i wychowaniem;)

ZSGifMan

Nie zwracaj na niego uwagi.

STAMiNA

Przedwczoraj doliczyli 10 punktów ale niesprawdzone studia filmowe czekały od połowy kwietnia.

ramsay2

Ja mam rzeczy od stycznia.
Od stycznia, ale 2017!

ZSGifMan

Hehe.
Ja dodaje od paru dni na FDB i już mam prawie 600 punktów.
Więcej niż tu w ponad rok.
A nawet specjalnie się nie namęczyłem.

ramsay2

Ja tam w 10 dni mam praktycznie tyle punktów, co tutaj w... 10 lat!

ZSGifMan

Aha...
I tam lekko jak machnięcie niedbale ręką, a tu... w trudzie, nerwach i znoju nieziemskim :\

ramsay2

Tego samego dnia, to mi się nie trafiło, ale kilka dni, tak słownie dwa, trzy lub cztery to owszem tak.
Jak na standardy FW, to jest premium turbo ekspres jakiego tu nigdy nie było i nie będzie choćby weryfikować mieli zacząć wszystkie trolle ;p

ZSGifMan

Mam wrażenie, że po "Dobrej Zmianie" weryfikacja siadła totalnie. Chodzi mi przede wszystkim o dział gier.

STAMiNA

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Aktywno%C5%9B%C4%87+weryfikator%C3 %B3w+po+Dobrej+Zmianie,3001581

ZSGifMan

Serio?
Wczoraj dodałem 10 filmów, jeden odrzucili ale 9 przeszło.

ramsay2

Serio!
Jak najbardziej serio.

Mam zapieprz i na razie zwlekam, ale mam pajdę jakichś 430 namierzonych, co ich tam nie ma i jak się zepnę i dodam, to powiem ile było czasu ;)

ZSGifMan

Mnie się już na razie nie chce.
I tak mam od cholery niesprawdzonych.
Z tego co się orientuje, to najdłużej im schodzi z obsadami.

ramsay2

Tu czy tam?
Ja tu mam z ponad setkę czekających około roku i lepiej, tam jeszcze ze 20 od jakiegoś tygodnia.

ZSGifMan

Tam.
Tutaj mam może ponad 30 czekających kontrybucji.

ramsay2

Na FDB w dolnym menu jest link do kolejek.
Przy czym tam jest zasada, że kontry schodzą nie wg. kolejki, tylko wg. popularności danego tytułu (a więc jak bardzo potrzebna jest kontra). Dlatego ten sam typ kontry może raz zejść tego samego dnia a raz po tygodniu.

Marac

Spoko, ja mogę poczekać.
Tutaj czekałbym do usranej śmierci.