Ciężko stwierdzić, szczególnie że mamy nowy miesiąc. Ale osobiście nie otrzymuje nawet powiadomień o zaakceptowaniu i zapewne o odrzuceniu kontrybucji, co oznacza, że muszę ręcznie sprawdzać wchodząc w zakładkę z materiałami, a zważywszy, że od dłuższego czasu nie dodaje za wiele to wchodzenie od tak mija się z celem, ale jednocześnie miło by było wiedzieć, że jakaś kontra została zaakceptowana, lub co ważniejsze odrzucona.
Po tych zmianach to trzeba się w uj naklikać, żeby to sprawdzić, więc nie wiem. Zresztą, kontrybucje już na Filmwebie nie są tak ważne, jak quizy, polubienia i oczojebitnofejsbukowy wygląd nowych profili.
U mnie w ogóle nie pokazuje dodanych oczekujących, resztę tzn. odrzucone i zaakceptowane o dziwo nawet wyświetla.
Powiadomień o kontrach od dawna nie mam żadnych!
Za kwiecień punkty mi doliczyło.
W maju na razie nic :
No i teraz wychodzi kto to robi z miłości do filmów, a kto dla rankingów i z egoizmu. Mądry ruch FilmWebu. Pozdrawiam serdecznie.
+
Jest Pan najlepszym komentatorem zmian i ulepszeń na prestiżowym portalu. Proszę się nie przejmować garstką wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego trolli.
Proszę komentować - niech zazdroszczą Panu jeszcze pięknego stylu wypowiedzi, jak obecnie gustu i urody.
Proszę go zgłosić do organizacji pozarządowej. Pan Tyr podpowiedział mi HejtStop. Pozdrawiam serdecznie.
Hehe.
Ja dodaje od paru dni na FDB i już mam prawie 600 punktów.
Więcej niż tu w ponad rok.
A nawet specjalnie się nie namęczyłem.
Tego samego dnia, to mi się nie trafiło, ale kilka dni, tak słownie dwa, trzy lub cztery to owszem tak.
Jak na standardy FW, to jest premium turbo ekspres jakiego tu nigdy nie było i nie będzie choćby weryfikować mieli zacząć wszystkie trolle ;p
Mam wrażenie, że po "Dobrej Zmianie" weryfikacja siadła totalnie. Chodzi mi przede wszystkim o dział gier.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Aktywno%C5%9B%C4%87+weryfikator%C3 %B3w+po+Dobrej+Zmianie,3001581
Serio!
Jak najbardziej serio.
Mam zapieprz i na razie zwlekam, ale mam pajdę jakichś 430 namierzonych, co ich tam nie ma i jak się zepnę i dodam, to powiem ile było czasu ;)
Mnie się już na razie nie chce.
I tak mam od cholery niesprawdzonych.
Z tego co się orientuje, to najdłużej im schodzi z obsadami.
Tu czy tam?
Ja tu mam z ponad setkę czekających około roku i lepiej, tam jeszcze ze 20 od jakiegoś tygodnia.
Na FDB w dolnym menu jest link do kolejek.
Przy czym tam jest zasada, że kontry schodzą nie wg. kolejki, tylko wg. popularności danego tytułu (a więc jak bardzo potrzebna jest kontra). Dlatego ten sam typ kontry może raz zejść tego samego dnia a raz po tygodniu.