Nie udało się zapisać oceny. Odśwież stronę i spróbuj ponownie.
Taki komunikat wyskakuje mi, kiedy dodam około 100 ocen jednego dnia. Domyślam się, że to jakaś blokada przed botami, czy tym podobnymi mechanizmami, ale da się to jakoś obejść?
Uprzedzając pytania - oceniam tak dużo, bo przenoszę oceny z Imdb, a trochę tego się nazbierało przez lata.
Nie da rady, no chyba, że napiszesz do kogoś z pracowników portalu. Pamiętaj im więcej będziesz miał ocenionych tytułów tym mniej będziesz mógł z rzędu ocenić.
Własnie czytałem jakiś Wasz stary wątek i skojarzyłem nick ;) Dziwne. Jak mi zmniejszą ten limit jeszcze bardziej, to "przeprowadzka" będzie jeszcze dłuższa.
Nom kiedyś był o tym wątek bo mogłem ocenić kilka filmów na krzyż dziennie ze względu na ilość ocenionych tytułów. Pamiętam, że ktoś mi i koledze znieśli te limity....
Im więcej masz ocenionych filmów, tym mniej możesz dziennie oceniać. Ja obecnie mogę ocenić 20 w ciągu jednej doby.
To mnie pocieszyliście. Już się nastawiałem, że w przeciągu dwóch tygodni zamknę temat, a teraz się okazuje, że może to potrwać nawet dłużej. Słabo.
Tak na zakończenie - pisałem do Filmwebu na "Pomoc" i nie da się z tym nic zrobić. A teraz już nawet 100 ocen nie mogę dodać, tylko 50. Zanim przerzucę ten ostatni 1000, to się trochę zejdzie... ...
no nieźle. mogłem ocenić 50 nowych filmów dziennie, właśnie przekroczyłem granicę 4000 i zmniejszył się do 30. kiedyś pisałem o tym i nie znieśli tego durnego limitu, który powinien obowiązywać tylko nowych użytkowników (bo większość osób ocenia masowo filmy po rejestracji), a tu kolejny absurd. jestem na tym portalu od 2009 i żałuję, że nie ma żadnej sensownej polskiej alternatywy. a zamiast tego zmieniają profil użytkownika, który jest teraz nieczytelny i zrobiony, chyba tylko, żeby jeszcze bardziej wkurzyć użytkowników.
Jest - moim zdaniem - sensowna alternatywa: http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D