Problem z nie widocznymi postami ponownie powrócił... Miałem takowe wrażenie już od pewnego czasu, ale dzisiaj dostałem potwierdzenie tego faktu, dlatego też postanowiłem założyć ten temat.

Mam nadzieje, że problem zostanie szybko rozwiązany, bo to normalnie kpina, by do dnia dzisiejszego ta kwestia nie został jeszcze DEFINITYWNIE rozwiązana. Ale lepiej zlewać takie rzeczy, a w zamian zajmować się kompletnie niepotrzebnymi rzeczami...

pozdrawiam

Herushingu

U mnie też znikają, ale dzisiaj dopiero to zauważyłem.

Herushingu

Z ciekawości, czego pilnować- problem wrócił w niezmienionej wersji? Tz. z tego co pamiętam ostatnio, to kilka razy kończyłem z double postem, bo swojej własnej wiadomości nie widziałem, a co dopiero cudzych odpowiedzi.

Adrian528

nie, chodzi o to, że nie widać niektórych postów innych użytkowników, i trzeba odpowiedzieć w temacie, by się ukazał naszym przeglądarkom i naszym oczom.

Herushingu

No to po prostu historia zatoczyła koło. Ostatnio samo przeszło, więc pozostaje czekać.

Herushingu

Akurat to zlewają, bo forum jest przecież na wylocie i niedługo zostanie zlikwidowane.

Herushingu

Ja się jeszcze podkleję z nowym spostrzeżeniem. W okienku gdzie wpisujemy tytuł do wyszukiwania, zniknęła mi ta mała lupa, zatwierdzająca wyszukiwanie. Całe pole jest białe.

mastekvip

No ale samo wyszukiwanie działa, więc w sumie co za różnica.

Marac

Dla mnie żadna bo wiem gdzie kliknąć w pustkę, zresztą można wcisnąć ENTER, co nie zmienia faktu, że ją wyebało.

mastekvip

Dla mnie ma to znaczenie o tyle, że to kolejny dowód na to, że zajmują się pierdołami, zamiast wziąć się do prawdziwej roboty.

Marac

Dlatego zaakcentowałem, może jednak jakiś "mózg" to czyta.

mastekvip

dla mnie też nie ma znaczenia, bo i tak używam google do wyszukiwania interesujących mnie rzeczy na filmwebie, bo zwyczajnie działa to znacznie lepiej, aniżeli ta lol wew. wyszukiwarka.

Herushingu

Czytałem gdzieś tą Twoją wypowiedź i jak najbardziej się sprawdza.Pozytywnie oczywiście.

mastekvip

ktoś im ukradł ikonę lupy z servera! Rewolucja się zbliża! :)

Herushingu

hehe ;)

Herushingu

Ja nawet wiem kto. Znalazłem tę kradzioną ikonę.
Na ef de be...
:-D

Marac

Pany zachowajmy trochę powagi w tej dramatycznej sytuacji...........ef de be.... łechecheche....hehe.uuuu... ;)

mastekvip

All your data base are belong to us!

Marac

The rest is silence.

mastekvip

Odzyskali ją! Lupa wróciła na swoje miejsce. Cała, niestłuczona.
Ale podziękować za wyśledzenie kto ukradł, to oczywiście nie łaska. :-/
Już nie mówię o jakiejś nagrodzie, ale chociaż marne "dziękuję" to by chyba wypadało...

Marac

No, nie co dzień po lupy chodzisz na .....ef....de.....be.... ;)

mastekvip

Rażąca niewdzięczność!
Jak się wkurzę, to zacznę ich krytykować! O! I dopiero zobaczą!