Problem z nie widocznymi postami ponownie powrócił... Miałem takowe wrażenie już od pewnego czasu, ale dzisiaj dostałem potwierdzenie tego faktu, dlatego też postanowiłem założyć ten temat.
Mam nadzieje, że problem zostanie szybko rozwiązany, bo to normalnie kpina, by do dnia dzisiejszego ta kwestia nie został jeszcze DEFINITYWNIE rozwiązana. Ale lepiej zlewać takie rzeczy, a w zamian zajmować się kompletnie niepotrzebnymi rzeczami...
pozdrawiam
Z ciekawości, czego pilnować- problem wrócił w niezmienionej wersji? Tz. z tego co pamiętam ostatnio, to kilka razy kończyłem z double postem, bo swojej własnej wiadomości nie widziałem, a co dopiero cudzych odpowiedzi.
nie, chodzi o to, że nie widać niektórych postów innych użytkowników, i trzeba odpowiedzieć w temacie, by się ukazał naszym przeglądarkom i naszym oczom.
Ja się jeszcze podkleję z nowym spostrzeżeniem. W okienku gdzie wpisujemy tytuł do wyszukiwania, zniknęła mi ta mała lupa, zatwierdzająca wyszukiwanie. Całe pole jest białe.
Dla mnie żadna bo wiem gdzie kliknąć w pustkę, zresztą można wcisnąć ENTER, co nie zmienia faktu, że ją wyebało.
Dla mnie ma to znaczenie o tyle, że to kolejny dowód na to, że zajmują się pierdołami, zamiast wziąć się do prawdziwej roboty.
dla mnie też nie ma znaczenia, bo i tak używam google do wyszukiwania interesujących mnie rzeczy na filmwebie, bo zwyczajnie działa to znacznie lepiej, aniżeli ta lol wew. wyszukiwarka.
Pany zachowajmy trochę powagi w tej dramatycznej sytuacji...........ef de be.... łechecheche....hehe.uuuu... ;)
Odzyskali ją! Lupa wróciła na swoje miejsce. Cała, niestłuczona.
Ale podziękować za wyśledzenie kto ukradł, to oczywiście nie łaska. :-/
Już nie mówię o jakiejś nagrodzie, ale chociaż marne "dziękuję" to by chyba wypadało...