Droga społeczności Filmwebu. Zwracam się do Was o pomoc, ponieważ mam problem ze znikającymi komentarzami. Pisząc wprost: Skomentowałem post innego użytkownika pod recenzją nowego Warcrafta, http://www.filmweb.pl/reviews/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+nie+wystarczy-18830
post się wkleił, był przez jakiś czas, ale po odświeżeniu strony, nagle znikł. Myślę sobie, cóż, mój błąd, że nie skopiowałem, albo nie zrobiłem screena, ale była dosyć późna pora to poszedłem spać z postanowieniem, że napiszę go jutro jeszcze raz. Logując się dzisiaj na portalu i przechodząc do zakładki: powiadomienia, zauważyłem jednak, że autor posta, pod którym wtrąciłem swoje "3 grosze", odpowiedział na niego, ale ja niestety tej odpowiedzi i swojego posta nie widzę. Odnosząc się do całej sytuacji: Czy ja wyglądam jak Kevin Costner, abym tańczył z komentarzami, a może mój post dostał nóg i uciekł? Jak mam odpowiedzieć, kontynuować jakąkolwiek dyskusje, wymianę poglądów, skoro nie mogę zobaczyć co napisał mój rozmówca ani się do tego odnieść?

Pozdrawiam.