Niedawno odkryłam stronę Filmweb'u i z miejsca się w niej zakochałam. Przejrzysta, jasna,z ciekawymi informacjami, można zrobić sobie własną stronę, "listę filmów" które się lubi, można pisać recenzje, komentarze, wszystko jest idealnie. I nagle... Wchodzę na waszą stronę (jakiś czas temu) i... długo myślałam że mój komputer oszalał i źle mnie loguje. Ale niestety, logował dobrze. To wy zmieniliście szatę graficzną i (nie będę osamotniona twierdząc że) jest do...bani.
Oto moje uwagi (mało ich ale nie chce mi się wyliczać wszystkich błęduf ;p):
-bardzo brakuje mi opcji "rozwiń drzewo"; komu by się chciało klikać na każdy post żeby zobaczyć co kto napisał. Wolałam starą listę dyskusyjną a nie nowe forum
-strona stała się mało przejrzysta, nie wiadomo gdzie kliknąć żeby "dojść" do celu; nie wspomnę już o skórach, ale z tego co czytam mają powrócić
-czemu na mojej stronie nie widzę na jakie filmy oddałam głosy? To nie fair. Poza tym poprzednia wersja "ulubionych filmów" i "ulubionych aktorów" była o niebo lepsza.
-co krok widzę reklamy;rozumiem że potrzebujecie sponsorów, ale Pan i Władca wyskakujący mi za każdym razem gdy otwieram waszą stronę, to więcej niż mogę znieść
Na plusy muszę powiedzieć że:
-stronka szybciej się ładuje, zarówno jak jej podstronki; to duży plus
-bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się funkcja BLOGÓW; jest to pomysł wart Nobla, Dzięki wam za to :*
Podsumowując, szata graficzna jest do kitu, ale I TAK WAS KOCHAM i zostanę z wami do końca świata i jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Z poważaniem (ta, jasne ;D ) i całuskami
Mysza

Mysza_2

Heh, nie dziwię się, że ciężko Ci się połapać w nawigacji na nowym Filmwebie, skoro trudno Ci dostrzeć liczne wypowiedzi redakcji na temat ciągłych zmian na stronie - w tym implementacji brakujących Ci opcji.
A wszystkim malkontentom, którym przeszkadzają te "liczne" reklamy polecam zainstalowanie programu typu anty-pop-up-&-ad-blockingo-killer lub też porządnego firewalla i już o jeden gigantyczny problem mniej :) Ja obydwu reklam jeszcze nie doświadczyłem :P