To po to założyli ten temat NOWY PROFIL UŻYTKOWNIKA i pytali się o nasze propozycje,żeby potem w razie czego zwalić na nas winę, że to my chcieliśmy jakieś zmiany ikonek pewnie :D
E tam, tamten temat założyli, żeby się pośmiać z frajerów, którzy uwierzyli, że jakieś propozycje zostaną wzięte pod uwagę.
Jak na razie zrobili tyle, że u mnie profil dzisiaj nie wyświetla się wcale. Do tego co wyrabia ostatnimi czasy administracja Filmwebu, najlepiej pasuje cytat z piosenki Wojciecha Młynarskiego - "Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie..."
Kolejny raz sprawiają pozory , że coś robią. A skrzynki nadawczej jak nie było , tak nie ma. Co jest w pewnym sensie unikalne , bo każde podrzędne forum internetowe takie podstawy jak skrzynka posiada.
Też postulowałem w innym temacie o skrzynkę pocztową z prawdziwego zdarzenia czyli "Wysłane" "Odebrane" ale jak widać ważniejsze są ikonki psu z gardła wyjęte.
Popularny widok , zwłaszcza w Polsce - wygląd kosztem funkcjonalności.
A avatar na górze przypomina zdjęcie nagrobkowe.
Po co takie durne zmiany, które niczego nowego nie wnoszą, a wręcz szpecą ten portal.Chyba komuś się nudziło i od tak pozmieniał te ikony.
Co za badziew ciekawe co jeszcze wymysla najpierw wywalili ogolna ocene aktora potem avatary w koleczka a teraz czarne tlo chyba chca zniechecic uzytkownikow do odwiedzania portalu a naszych sugestii chyba nijt nie czyta.
A może ten pasek to taka gra na intelekt czy psyche? Jak z tymi kleksami i pytaniami, co widzisz na obrazku? Ten trzeci kreskoludek wygląda jak kapelusz albo taca (w końcu asystent = servant). A na tacy pod przykrywką wieeelki indyk, albo głowy filmwebowych łebmajstrów.
Wchodzę sobie spokojnie na FW, a tu takie paskudne ''coś'' moje oczy zobaczyły.
Najpierw naiwnie pomyślałam, że to jakiś błąd. Niestety nie...
Po co ta zmiana? Odpowiedź jest bardzo prosta. Uwielbiają irytować/zniechęcać użytkowników portalu.
Teraz czas na profil - aż strach się bać.
Za jakiś czas znajdą gorsze, o to możemy się nie martwić.
Mój nick nawet się nie mieści w całości i wystaje z czarnego pola, super.
Kocham takie zmiany.
I tak się stanie! Ale sami do tego dążą. Jeszcze chwila i alterkonta trolle i prowokatorzy przejmą tu władzę bo pełno ich tu peuza a dla normalnych użytkowników, nie będzie tu miejsca!
Hahaha!
No po prostu nie mogę się doczekać nowego profilu.
Drodzy łebmajstrzy - mam gorącą prośbę - poinformujcie z kilkudniowym wyprzedzeniem, kiedy nastąpi popsucie profili. Bo chcę się zaopatrzyć w piwko i popcorn.
Nowe logo FW też będzie zrobione w Paintcie?
Widzę że za to zablokowali ci wpis:D kocham trollweb. Ale zablokowanie twojego wpisu już wiem że to nie jest portal o filmach tylko, śmietnik.
Kiedys marudziło sie na nadmiar niepotrzebnych gadżetów lub nieintuicyjność, ale teraz wszystko zaczyna być po prostu... brzydkie. Ten portal popadł w jakąś fazę estetycznej nekrozy.
Czarna koperta to chyba zapowiedź przyszłych zmian, czarne Ufo z prawej symbolizuje najpewniej stan umysłu projektantów tegoż dzieła, natomiast zamiast tego trójkąta pośrodku dałbym czarną polewkę do kompletu dla wszystkich chcących czerpać przyjemność z korzystania z Fw.