Przed chwilą pojawił mi się nowy błąd strony. Na stronie kilka dni temu ocenionego filmu "Happy Together" zamiast oceny pojawił mi się komunikat sieci Web:

„Could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ js no-touch ] > BODY [w-1140px] > DIV [filmPage mainPage ] > DIV [bodyWrapper ] > DIV [sidebar] > DIV [filmVotePanel filmVotePanelNew voteStarsBig]”

Nie można nawet na nowo ocenić filmu, najwyżej dodać do chcę obejrzeć.

krysiron

Kar Wai Wong hakuje filmweba poprzez wkw/tk/1996@7'55''hk.net

Buka

Pewnie się obraził, że jego film oceniłem tylko na 7/10 ... i to tak się obraził, że nawet mi przed chwilą zepsuł "aktywność znajomych" i jest pusta :(

krysiron

Ta, u mnie też pouciekali wszyscy. Nikt mnie nie lubi. Buuuuu...

Grifter

Trzeba było nie zadzierać z Bessonem. 1 dla Lucy, to jak kij w mrowisko:)

krysiron

Nie tyle z Bessonem co z samą Lucy. Przecież ona "jest wszędzie". Podpadłem :)

krysiron

Mam dokładnie to samo. Jestem jednak pełen nadziei, że to nowe udogodnienie ze strony portalu syfweb tzn filmweb.

RAC_79

Do tego zauważyłem, że tam gdzie mają ten sam problem znajomi (np film Witaj w klubie), to nie wyświetlają się oceny żadnego ze znajomych,a jestem pewien, że były tam oceny moich znajomych.

użytkownik usunięty
RAC_79

To nie błąd kochanie, filmweb daje Ci szansę na zrewidowanie twojej listy znajomych ;]

Chciałbym nie wiedzieć o co chodzi. Chyba frajerni i smutnych ciotek nie trzymam.

krysiron

Tak, oceny znajomych już widać.

Ale dalej nie mogę napisać znajomemu komentarza pod filmem (nawet "lubię to" zniknęło - choć tego akurat nie używam). Aż tak wam się to sypie chłopaki? Wiem, że im większa buda, tym trudniej ogarnąć w niej porządek, ale come on...nie mogę żadnemu znajomemu nic "nawrzucać". Moja dusza cierpi nad tym !!

Grifter

Prawda jest taka,ze nowy fw nadal jest bardzo niestabilny,tak jak Lucy...

aronn

Lucy przejęła kontrolę nad światem. Nad FW pewnie przy okazji też. FW nie działa, bo pewnie Lucy ma okres. Przejdzie jej...

Grifter

Ale już zwróciła mi moją ocenę:)