Widzę, że władze filmwebu nie zaprzestają w dodawaniu nowinek do ciekawostek zapominając o starych, niepoprawionych błędach. Otóż dziś widzę temat o dodawaniu gier, super filmweb zamienia się w gaminator-filmweb.pl albo poprostu kalkę imdb. Poza tym zauważyłem, że najpierw głosy liczone w tysiącach zostały przedzielone spacją, a później kropką - no tak, kolejny krok do przodu.
Natomiast ja od miesięcy czekam i czekam na to, aż poprawicie błędy. Najpierw nic nie pisałem, bo myślałem, iż to trudne, ale jak widzę, jak idziecie do przodu i przypominając sobie, iż na początku nowego filmwebu te funkcje działały, to zachodzę w głowę, ile jeszcze można czekać, no więc: wchodzę do zakładaki filmy obejrzane. Mam tam ich 398, chcę sobie zobaczyć, ile obejrzałem w dekadzie 2001-2010, w tym celu przestawiam tą jedną granicę na 2001 (ta druga jest od początku) i co? I nic. Nadal 398, dopiero jak zmienię z 2001 na inny rok np. 2002, to widzę filmy obejrzane w 2001-2010, natomiast jak ten 2002 zmienię na 2003, to widzę filmy obejrzane w 2002-2010, jednym słowem o jeden krok do tyłu, a kiedyś ta opcja działa dobrze, poźniej szybko przestała i tak do dziś. Może malutki szczegół, ale mnie strasznie wkurza, bo często z tego korzystam. Ile można czekać aż to naprawicie?
Swoją drogą, jakoś mi się nie widzi ten projekt z grami, ale widzę jeden plus, dawno chciałem zobaczyć ranking wszystkich gier na wzór top100 i dalej filmwebu czy imdb250, bo takiego serwisu jeszcze nie znalazłem.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

o jeny i co teraz

>>19 sty 2011 20:53

>godzinę temu
>o jeny i co teraz

Teraz musisz umyć ręce i zmienić ubranie, bo po grzebaniu w śmietniku strasznie od Ciebie wali.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

pozdrawiamy twoją mame

No poszedł się chłopak poskarżyć.