Cześć,
jakiś czas temu zablokowałam przez przypadek znajomego - czy ktoś może podpowiedzieć jak go odblokować?

użytkownik usunięty
mimke

A jak można zablokować znajomego?

W sumie już nie pamiętam, wydaje mi się, że na profilu był tak przycisk 'zablokuj', ale ręki nie dam sobie uciąć. W każdym razie na tę chwilę ani nie mogę znaleźć profilu tego znajomego, ani on mnie nie może znaleźć. Tak jakby te dwa profile dla siebie nie istniały :p

użytkownik usunięty
mimke

A dasz link do niego?

kurcze, chciałam wysłać wiadomość ale nie mogę bo nie mam 10pkt :x nie ogarniam tego portalu...

mimke

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/limity+wypowiedzi+na+forach+dla+no wo+za%C5%82o%C5%BConych+kont,1885160

użytkownik usunięty
mimke

Użytkownicy nigdy nie mogli tu siebie nawzajem blokować ( chociaż było wiele głosów tutaj za tym aby wprowadzić taką zmianę), po prostu Twój znajomy/znajomy albo został zablokowany przez kogoś z góry ( dlatego nie wyświetla się w liście Twoich znajomych) albo Cię usunął :P ale Ty na pewno możesz wejść na jego/jej profil :P
Konta raz zablokowanego ( tak na amen) odblokować się nie da.

użytkownik usunięty

>"( chociaż było wiele głosów tutaj za tym aby wprowadzić taką zmianę)"
Jak również wiele głosów słusznie podsumowujących ją jako zbędną i z oczywistych względów szkodliwą dla każdego forum dyskusyjnego (nie mylić z portalem społecznościowym).

To nieeleganckie tak przy okazji forsować własne postulaty.

użytkownik usunięty

nie wiele, tylko twój jeden, większość osób jest "za" tą opcją.

użytkownik usunięty

Żadna większość, a co najwyżej większość udzielających się w tematach dotyczących tej sprawy. Jeśli mnie pamięć nie myli, nie było ich nawet 15 (o ile nazbierało się chociaż 10). W dodatku zdających się nie znać przeznaczenia i charakteru forum dyskusyjnego.

użytkownik usunięty

czyli wiekszosc

cyt: "Konta raz zablokowanego ( tak na amen) odblokować się nie da."

- A to dlaczego. Wszak dla administracji wszystko jest możliwe. Opcja zablokuj/odblokuj.

użytkownik usunięty
Anne_Hathaway

Może i jest możliwe, nie wiem, ale wiem, że tego nie praktykują. No ale zdarzają się też bany tymczasowe tzn to jest taka blokada wypowiadania się na forach/blogach np przez miesiąc

użytkownik usunięty

A Chupacabraa nie byl czasem zablokowanym kontem? Później odblokowanym?

użytkownik usunięty

nie był. Chupcarabra nadal jest w banie, a Silverin nie.

użytkownik usunięty

Gdy dostał Chupacabreę to wtedy bylo juz konto pięcioletnie. Wyglądało jak z odzysku po kimś.

użytkownik usunięty

bo on miał różne konta istniejące, w tym samym przedziale czasowym suchy wilk tez i jakims martin mac graf ktorego tez usunal, czesc kont mial od cecepta co sam przyznal zreszta

użytkownik usunięty

No ale skad sie wzielo to konto z 2009 roku? Nikt tak dlugo nie trzyma. Ktos je odbanowal i mu dał. Jedynie tak.

użytkownik usunięty

lol to ty nie wiesz ze ona ma martinna konto nadal ktore jest z 2007 i jakos ma sie dobrze, tak smao jak i inne jego konta, na pewno nikt mu nic nie odbanowywal, chyba ze mial bana na pare miechow i przywrocili mu konto to tak w przypadku konta silverin

użytkownik usunięty

Wiem, ze ma Martinna.

użytkownik usunięty

To wszyscy wiedzą :)