Wcześniej wchodziłem na stronę główną poczytać newsy i sprawdzić czy leci coś ciekawego w tv. Może czarno-żółty filmweb nie był w moim guście, bo jednak wolałem ten z odcieniami czerwieni, no ale przynajmniej był przejrzysty. Wszystko widziałem i wszystko mogłem rozczytać. Dziś na głównej bombardują mnie obrazki na pół strony, które sprawiają, że strona jest mało czytelna, i które wręcz odstraszają od przeglądania tejże strony. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że macie takie opinie głęboko w poważaniu, no ale chciałem się tylko podzielić moimi przemyśleniami.

Pozdrawiam.

rolnik

Problemem są przede wszystkim newsy. Kiedyś wszystkie miały jakiś obrazek obok tytułu, było wiadomo, z czym jest dany news zwiazany. Teraz jest tych newsów 5 na krzyż, reszta jest gdzies pochowana i już tych obrazków nie ma. Nie wiadomo, czego dany news dotyczy, wiec nawet sie już wchodzić nie chce. FIlmweb spadł na psy

rolnik

Miałam ten sam problem 10 lat temu i od tamtego czasu zaglądam już tylko na strony konkretnych filmów

mirandaPL

+1 + forum oraz profil :) Ale w sumie nie chodzi tyle o wygląd a poziom merytoryczny zawartości :>

Herushingu

to również ;-)
ale dobrze, że jest przynajmniej nie muszę w notesiku zapisywać moich filmów :D

rolnik

Uff

katedra

Nic się nie bój. Jeszcze nie raz skomentuje Twój post pod newsem.

rolnik

Problemem nie jest dla mię wygląd, choć czarny, kinowy ekran strony głównej był akurat najlepszym rozwiązaniem. Teraz trzeba się więcej naklikać i celować kursorem, by sprawdzić powiadomienia. Podobnie ze sprawdzaniem skrzynki pocztowej. Rozwiązanie nad wyraz szkodliwe i utrudniające pracę krytykowi filmowemu.
Pozdrawiam serdecznie.

rolnik

szczerze mówiąc nie pamiętam nawet poprzedniej strony głównej, bo nigdy na nią nie wchodziłem, zatem pod tym względem nie robi mi to żadnej różnicy. Ale niewątpliwie nowe menu u góry mi nie odpowiada - głównie ze względu na wielkość czcionki oraz schowany odnośnik do forum...