Mam już tak dosyć tego chrzanionego trolla, że muszę o tym napisać. Czy nie można naprawdę nic z tym ojaszem_fw zrobić? Żaden jego post nie ma sensu, pisze jakieś brednie o tym DC, to jest tak denerwujące... Piszę to też, dlatego, że mam nadzieję, że jakiś korektor czy ktokolwiek kto ma taką możliwość wyrzuci go z filmweba.

Lubię żartować i znam się na żartach, ale to nie jest zabawne...

jasiekosrodka

Nie da się nikogo wyrzucić z portalu internetowego. Jak będzie mu zależało to wróci po każdej dostępnej tutaj formie bana.
Istnieje tylko jeden sposób na trolling - nie karmić. Takimi tematami robisz rzecz zupełnie przeciwną, nagradzasz go. Zdobył Twoją atencję, wywołał ból dupy, osiągając swój cel. Trochę strzał w stopę.

ela_viart

Tak? No może masz rację... Niemniej, na każdym newsie, pod każym filmiku, wszędzie pisze te swoje "opinie". Ale dobra, jak tak mówisz, to już się zamykam ;)

jasiekosrodka

To jedyny sposób

użytkownik usunięty
ela_viart

Problem w tym że ostatnio nikt go nie karmi, a i tak wszędzie bredzi o "zaoranym DC". Tego nie da się czytać.

Tak go nikt ostatnio nie karmi, że w ciągu 2 godzin dostał ten temat i twoją wypowiedź.

użytkownik usunięty
ela_viart

Twoją też i co to ma do rzeczy? Jego pożywką są newsy Marvel/DC. Po prostu narzekam na jego działalność, tyle. Nie prowadzę z tym jegomościem konwersacji.

Nic, mnie tam oczywisty trolling ni ziębi ni grzeje.
Trollom chodzi o atencję - narzekając karmisz go i tym samym wynagradzasz.

ela_viart

Wpierdzielasz w każdy temat swoje durne 3 grosze, ale uwierz mi: nikt ci nie wierzy, że jesteś alter kontem tego pajaca elevirata

katedra

Istnieje jakiś cel dla którego zawracasz mi głowę tą łamaną polszczyzną? Nie przypominam sobie żebym gwizdał albo tupał nogą.

katedra

Akurat w tym wątku pisze bardzo mądrze. Może przypindziel się tam, gdzie pisze coś durnego? Mniej głupio będzie tam Twój post wyglądał.

jasiekosrodka

Mnie też troll jeden śledzi , cokolwiek napiszę , ups , wyłania się , ignorowanie to najlepsza rzecz . Odechce mu się .

użytkownik usunięty
jasiekosrodka

on jest jakimś debilem....zwykły idiota i tyle.

jasiekosrodka

Faktycznie tej Ojasz_fw to podróbka mojego konta

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ozjasz_fw

Aha, no to fajnie...

Ozjasz_fw

Też fajnie...

jasiekosrodka

potrafię pisać o kinie i sporo wiem na ten temat. Niestety filmweb przestał być portalem do dyskusji na ten temat. Przychodzę tu, żeby porobić sobie jaja

Ozjasz_fw

sorry za masło maślane

Ozjasz_fw

Przecież dyskutować możesz i tak, jeśli znajdziesz rozmówców, nawet jeśli konkretny temat nie ma pierwszeństwa na stronie. A na forach filmów, jeśli dyskusja jest aktualna, to będzie wysoko w "najnowszych komentarzach".

zweistein

Kolo narzeka na lajki podczas gdy sam dostaje je tylko za to ,,zaoranie DC''. Brawo dla niego.

David_Koprofild

proste, ze robię to dla beki. Poza tym słowo "zaorać " jest cholernie zabawne

zweistein

dawniej najnowsze posty miały pierwszeństwo, a teraz jak napiszesz coś sensownego to nie bedzie to widoczne na forum pod danym filmem gdyż okupują je komentarze w stylu " Czubaka w ogóle się postarzał...." pod filmem Przebudzanie Mocy. Mało ludzi klika na sortowanie komentarzy "od najnowszych"

Ozjasz_fw

Sam klikam. Ale nie wiem, ile osób klika na "najnowsze", bo niby skąd mam to wiedzieć? A ty skąd wiesz?

zweistein

stąd, że na pierwszej stronie forum pod każdym filmem są zawsze TE SAME komentarze, a dużo ciekawych wątków czy minirecenzji nie ma ani jednej odpowiedzi.

Ozjasz_fw

I to jest dowód, że nikt nie klika na "najnowsze"?
Ludzie stosunkowo rzadko podejmują wartościowe dyskusje, i tak chyba będzie niezależnie od tego, czy lajki będą czy nie.

zweistein

Tak. Na głównej cały czas pojawiałyby się nowe komentarze i dyskusje.

Ozjasz_fw

Aktualne wątki wypierają starsze, to chyba naturalne.

zweistein

własnie na odwrót -debilny komentarz o tym że mad max to przerost formy nad treścią widnieje na pierwszej stronie forum od maja 2015 roku czyli już 1,5 roku.

Ozjasz_fw

Wśród "najnowszych komentarzy"?

Ozjasz_fw

Rada Mędrców zapewne nie będzie decydowała. A skoro decyduje plankton, to efekty muszą być takie jakie są.

Ozjasz_fw

" System lajkowania komentarzy jest OBIEKTYWNIE DEBILNY."

Zaczynam rozumieć, dlaczego dorobiłeś się takiego fana, że aż postanowił założyć podrobiony profil na Twoją cześć. Trochę pokory, gościu.

Ozjasz_fw

Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Łapciowanie komci jest genialne i pozwala skutecznie (oczywiście nie zawsze się to udaje) wyróżnić wartościowe komcie, które wcześniej ginęły pod masowo produkowanym nic nie znaczącym spamem, który przykrywał wcześniej napisane. Brawa dla FW za wprowadzenie łapciowania.